Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 июня 2018, 21:41
1778
1

Сергій МЯКУШКО: «У колективі зберігся позитивний настрій»

Футболіст «Карпат» розповів про підготовку до нового сезону

| Обновлено 20 июня 2018, 21:41
1778
1
Сергій МЯКУШКО: «У колективі зберігся позитивний настрій»
ФК Карпаты. Сергей Мякушко

Після кількох днів насичених тренувань, у вівторок карпатівці провели двосторонню гру в рамках першого етапу підготовки до старту чемпіонату. Чотири тайми по дванадцять хвилин, впродовж яких тренерський штаб змінював як тактичні схеми, так і футболістів на полі. Півзахисник «зелено-білих» Сергій Мякушко подякував вболівальникам за звання автора найкрасивішого голу в сезоні та поділився емоціями після спарингу.

«Перш за все, хочу подякувати вболівальникам за те, що назвали мій гол найкрасивішим у сезоні. Сподіваюсь, він справді відповідає їхнім вимогам. Я би також відзначив голи Карраскаля та Шведа у ворота «Чорноморця» та «Олімпіка». Взагалі, наші футболісти забили багато гарних м’ячів. Щодо «Динамо» чи «Ворскли», то, як на мене, гол киянам вийшов красивішим через більшу відстань до воріт. Для мене головне, що обидва забиті м’ячі принесли користь команді.

Позитивний настрій у колективі справді зберігся. Довго не бачились, тому скучили як за футболом, так і один за одним. Зараз згадуємо комбінації з минулого сезону і отримуємо задоволення від роботи. Футбол – невід’ємна частина нашого життя. Можна сказати, повернулися у свою рідну атмосферу. Зовсім не відчувається, що відпустка швидко закінчилась.

На відпочинку треба було виконувати отримані завдання, щоб зараз легше почуватися. Ми всі ставимось з розумінням до великих фізичних навантажень, адже це принесе нам користь в чемпіонаті. Тож виконуючи таку роботу, думаємо про те, як це допомагатиме нам в офіційних іграх.

Дуже спекотно, але ми старались більше контролювати м’яч, адже відбирати його в таку спеку дійсно тяжко. Думаю, вийшла цікава гра, були забиті м’ячі, ми отримали задоволення від роботи. На нас чекають спаринги, де подивимось, хто в якій формі перебуває, будемо награвати нові комбінації. Матчі на зборах – завжди щось нове та цікаве», — підсумував карпатівець.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 10:51 3
Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити

Украинец попал в символическую команду недели Лиги чемпионов от WhoScored и SofaScore

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Згідний - настрій супер. Но одне но - команда буде грати без воротаря. Хто номер один. Був Боровик - просрали, став Шевченко - продали, тепер херой без мозгів в голові - підкова. Ви нормальні люди. Знову по 4-5 за матч в мінусі. Було в середньому на матчах по 700-800 глядачів, тепер будете збирати по 300-400. Нормально. Перший матч буде проти чемпіона по іграх з вами - і ви знову програєте. Шаран катає вас з року в рік. Потрібна потужна селекція в двох лініях - ворота і захист. А нічого не зроблено.