Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
720
0

Чи вийде «Кардинал» на гру з «Марріоном»?

Напередодні гри львівська команда залишилися без основного воротаря. Президент клубу Володимир ВАЛЯВКА про рішення Виконкому АМФУ

У вівторок 4 березня відбулось засідання Виконавчого комітету асоціації міні-футболу (футзалу) на якому було розглянуто останні скандальні події за участю львівських команд.

Так по бійці у матчі «Кардинал» – «ТВД» виконком АМФУ прийняв рішення дискваліфікувати воротаря команди «Кардинал» Ігоря Пунду на один матч і оштрафувати команду у розмірі 500 умовних одиниць. А команду «ТВД» вирішили оштрафувати на 2000 умовних одиниць, дискваліфікувати президента команди Віталія Кіндія до кінця сезону, а гравця Романа Вахулу на один поєдинок.

Таке рішення обурило президента команди «Кардинал» Володимира Валявку, який прокоментував рішення виконкому.
– У телефонній розмові голова інспекторського комітету Микола Повисший повідомив мені рішення, яке прийняв Виконком АМФУ. Але ми з таким вердиктом категорично не погоджуємось. Прийнявши таке рішення Виконком поставив нашу команду у дуже скрутне становище. Тим більше, очікуючи вердикту, я вчора говорив із головою комітету із проведення змагань Павлом Панченком і він мене запевнив, що Пунда зможе брати участь у календарній грі із одеським «Марріоном», яка запланована на 5 березня. І Пунда виїхав на гру в Одесу. Наш другий другий воротар команди лише приступив до тренувань після травми. У зв’язку з тим, що Виконком прийняв рішення за добу до гри і ми не підготувались, то зараз під питанням участь команди «Кардинал» у грі із «Марріоном»

Залишаються риторичні питання до АМФУ. Що АМФУ робило два тижні після матчу і чому прийняли рішення за день перед календарною грою, коли гравець вже вирушив на матч?

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.