Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 16 июня 2018, 18:08
1290
0

Ольга БАСАНСЬКА: «У двох останніх матчах ЧС-2019 мета шість очков»

Захисниця команди переконана в гарному результаті

| Обновлено 16 июня 2018, 18:08
1290
0
Ольга БАСАНСЬКА: «У двох останніх матчах ЧС-2019 мета шість очков»
ФФУ
Захисник жіночої збірної України та один із лідерів команди Ольга Басанська після переможного поєдинку зі Швецією згадала перипетії гри, розповіла про те, що сказав тренер у перерві, а також поділилася думками щодо майбутніх протистоянь.
 
— За рахунок чого вдалося обіграти шведок? Як вплинули на команду погодні умови і факт перенесення початку зустрічі?
 
— Ми виграли за рахунок характеру, який команда показала на полі, прагнення до перемоги і правильної тактики, яку тренер обрав на цей матч.
 
Єдине, чого ми очікували від такої погоди, — це швидкого руху м'яча з відскоками. А так я б не сказала, що погода якось особливо вплинула на гру — всі були в рівних умовах.
 
— Україна забила гол «у роздягальню». Що Володимир Рева сказав команді у перерві?
 
— Усі ми розуміли, що у другому таймі збірна Швеції докладе максимум зусиль, аби забити. Володимир Сергійович дав установку зіграти надійно в захисті, вказав на деякі помилки, які були в першому таймі, і ми спробували їх виправити.
 
— У другій половині матчу ви могли як пропустити, так і збільшити перевагу в рахунку. Як команда емоційно впоралася з такою напругою?
 
— Головним було зіграти на нуль у захисті. Ті нагоди, які в нас були, ми, на жаль, не реалізували. У такі моменти потрібно грати з холодною головою і стовідсотковою концентрацією.
 
— Хто зі шведок тебе здивував?
 
— Ми не раз переглядали гру «Тре Крунур», знали, як кожен гравець діє на позиції, розбирали моменти, тому ніяких секретів стосовно їхніх виконавців не було.
 
— В останню 20-хвилинку було видно, що ти фізично підсіла. Як догравала матч?
 
— Так, фізично було важко, ми багато сил залишили у протистоянні з Данією. Дуже шкода, що в нас мало таких поєдинків із топ-командами. Дякую дівчатам, що під час матчу постійно підбадьорювали і страхували.
 
— Хто першим привітав вас після фінального свистка?
 
— Спочатку тренерський штаб, потім ми привітали одна одну, подякували партнерам за гру, також у роздягальню зайшли керівники федерації.
 
— Яка мета команди на останні матчі відбору до ЧС-2019? Чи вірите, що ще можете потрапити на мундіаль?
 
— Нашій збірній залишилося провести два поєдинки — зі Швецією на виїзді і з Угорщиною вдома. Мета в нас одна — шість очок. Шанси є, і ми зробимо все для цього.
 
— Якщо порівнювати Данію та Швецію, на твою думку, хто сильніший?
 
— Це команди топ-рівня, у них різні стилі гри. Мені більше імпонує стиль збірної Данії — це потужна команда, і вона це продемонструвала у Львові. 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.