Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1309
0

Володимир РЕВА: «Найкраще у футболі — це рахунок на табло»

Головний тренер жіночої збірної – про сенсаційну перемогу над шведками

Володимир РЕВА: «Найкраще у футболі — це рахунок на табло»
ФФУ. Владимир Рева
Головний тренер національної жіночої збірної України Володимир Рева підбив підсумки сенсаційної перемоги своїх підопічних у відборі ЧС-2019 над однією з найкращих команд європейського футболу — Швецією.
 
«Враження у мене виключно позитивні. Як то кажуть, найкраще у футболі — це рахунок на табло. Тактичні побудови зіграли позитивну роль. Ми витримали контроль м’яча з боку шведок, продуктивно провели зустрічні атаки. Забили м’яч і мали ще дві нагоди для взяття воріт. Третя заміна? Не використав її, оскільки не хотів порушити ритм гри», — сказав наставник.
 
Також тренер розповів, як налаштовував підопічних на складний другий тайм, на який збірна Швеції вийшла з максимальною мотивацією: «У перерві виникла ситуація, коли потрібно було прийняти вірне рішення щодо заміни. Філенко не могла продовжувати гру, тому Василюк мала перейти на правий фланг, а Шматко — вийти у центр захисту. Потім ці речі перегралися, ми прийняли інше рішення — і не прогадали. Усю перерву в нас точилися дискусії, що ж робити далі. Ніяких мотиваційних промов не було. Було дві ремарки — якими зонами атакують шведки і як їх перекрити».
 
«Розумію, що у Швеції нам буде ще важче. Зірки зійшлися так, що все склалося на нашу користь, але слід подякувати дівчатам за їхній характер. Будемо рухатися крок за кроком і готуватися до наступних ігор. Сьогодні ж ми святкуємо перемогу і здобуття трьох очок. Я вірю в нашу команду, ми докладемо всіх зусиль, аби спробувати потрапити на світову першість. Але наразі існує дуже велика прірва між збірними у жіночому футболі. Є велике бажання на рівних конкурувати з командами з топ-десятки. Потрібно рухатися вперед», — зазначив Рева.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 3
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.