Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 июня 2018, 21:07
3397
1

Андрій ТЛУМАК: «Ми прийшли з великими амбіціями»

Новий тренер «Волині» поділився очікуваннями від своєї роботи в клубі

| Обновлено 10 июня 2018, 21:07
3397
1
Андрій ТЛУМАК: «Ми прийшли з великими амбіціями»
ФК Волынь

На стадіоні «Авангард» відбулася прес-конференція, на якій «Волинь» представила новий тренерський штаб на чолі з Андрієм Тлумаком.

Першим слово взяв спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник, який подякував за роботу Віктору Богатирю та зазначив, що екс-наставник команди продовжуватиме роботу в структурі клубу. Ну а потім він представив головного тренера – Андрія Тлумака, а також його помічників – Андрія Сапугу, Павла Котовенка та Володимира Марчука. «Ці люди побудують нашу команду, побудують її гру, і з ними, я впевнений, ми цього сезону вийдемо до Прем’єр-ліги. Ми довго розмовляли з Андрієм Богдановичем, я вислуховував його концепцію, як далі має розвиватися клуб, і врешті-решт, його підхід та бажання працювати мене переконали», - розповів Валентин Кошельник.

Далі слово взяв і сам головний тренер «Волині». «Хочу подякувати попередньому тренерському штабу, який залишив команду в Першій лізі та дав можливість працювати зараз з цією командою. Ми прийшли з великими амбіціями. Не хочеться багато обіцяти, можу лиш сказати, що всі завдання, які перед нами стоять, ми постараємося виконати.

У мене був досвід роботи у юнацькому футболі, однак я був старшим тренером основної команди «Карпат» та з багатьма футболістами, яких ми хочемо запросити до команди, я на контакті. Поки що з них контракт підписав лише один гравець – Кожанов. Сподіваюся, що й інші гравці у підсумку будуть з нами. З тими гравцями, які уже є, будемо розмовляти, будемо знайомитися ближче та дивитися, з ким гратимемо далі, а з ким прощатимемося. Як будемо гуртувати команду? У нас буде два збори протягом яких плануємо це зробити. У мене практика в цьому є, адже у категорії U-19 команда змінюється щороку».

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
ТИ ЩЕ ХУДІКА ІЗ КАЗАХСТАНУ ВИНЯГНИ .......