Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 июня 2018, 08:48
1326
0

Володимир РЕВА: «Емоції домінували над здоровим прагматизмом»

Головний тренер прокоментував поразку від сбірної Данії

| Обновлено 09 июня 2018, 08:48
1326
0
Володимир РЕВА: «Емоції домінували над здоровим прагматизмом»
Павел Курбанов, Владимир Рева
Головний тренер жіночої збірної України Володимир Рева підбив підсумки матчу кваліфікації ЧС-2019 із командою Данії, у якому його підопічні поступилися з рахунком 1:5.
 
«Це найгірша в тактичному плані гра за два з половиною роки моєї роботи з командою, оскільки відбулося порушення всіх тактичних побудов, які ми тренували протягом останнього часу. Була порушена компактність між лініями, простір і час був не за нами. Тому суперник, маючи більш класних гравців і більш якісне технічне виконання, використав свої можливості», — зробив тренер експрес-аналіз гри.
 
За словами Реви, невтішний підсумок поєдинку зумовив швидкий пропущений м’яч та, як наслідок, порушений емоційний фон у колективі. «Хотіли відігратися, але Хардер продемонструвала індивідуальну майстерність найвищої якості. Такі тактичні дрібниці класні гравці використовують. За всіма критеріями футбольної майстерності, які сьогодні були продемонстровані, данки були кращими за нас. Емоції, що примушували йти вперед і намагатися забити, переважали здоровий прагматизм, який був у наших попередніх іграх. У Данії ми зіграли компактно та відповідально позаду. Сьогодні ж емоції порушили ту структуру гри, яку ми будували під час підготовки. Наш суперник дуже вдало використовував простір між лініями», — підкреслив коуч.
 
12 червня синьо-жовті проведуть ще одну зустріч у відборі ЧС-2019 — із збірною Швеції. І, на думку керманича нашої команди, колектив потрібно буде відновлювати більш емоційно, ніж фізично: «Їх мотивувати проти таких команд не потрібно, бо є рейтинг збірних. Цей емоційний фон сьогодні зіграв проти нас. Хотіли зіграти якнайкраще, а в підсумку вийшло набагато гірше. Наразі дівчата спустошені, адже багато пропустили у власні ворота. Здавалося, що забили гол престижу, але… Потрібно буде чимало індивідуально розмовляти з ними».
 
«Наша гра — зустрічна атака, ми не можемо з такими командами грати першим номером. Але будемо рухатися далі», — підсумував тренер. 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ювентус отыграл два мяча и взял очко в матче с Кальяри
Футбол | 19 апреля 2024, 23:59 1
Ювентус отыграл два мяча и взял очко в матче с Кальяри

Отставание сократил Душан Влахович, автогол Альберто Доссены принес ничью

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.