Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
591
0

Владислав Корнєєв очолив «Ураган»

Тараса Вонярху звільнено з посади керманича івано-франковського клубу

У п'ятницю 29 грудня після розмови керівництва «Урагану» з головним тренером команди було прийнято рішення за обопільною згодою розірвати контракт з Тарасом Вонярхою. Причиною цьому стало невиконання поставлених завдань - нещодавній розгромний «виліт» з Кубка України на стадії чвертьфіналу та незадовільний виступ за підсумками першого кола і у чемпіонаті загалом.

На зустрічі з гравцями президент клубу Олександр Бубен та віце-президент Василь Костюк представили команді нового наставника. До завершення сезону виконувати обов'язки головного тренера «Урагану» буде 36-річний легендарний воротар та капітан команди Владислав Корнєєв, а допомагатиме йому ще один досвідчений гравець і земляк - Сергій Гупаленко, за плечима якого вже є невеликий тренерський досвід. Свого часу 37-річний уродженець Запоріжжя був граючим тренером у складі «Київської Русі» з Донецька та луганської «ЛТК».

Також своїм рішенням президент клубу відмінив рішення дії наказу щодо виставлення на трансфер трьох гравців команди - Сімки, Брожка і Гупаленка, висловивши побажання при цьому «знайти спільну мову всередині колективу і згуртуватись заради однієї спільної мети - грати і показувати свою майстерність, насамперед, для себе і вболівальників команди».

www.uragan.if.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.