Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 июня 2018, 19:28
1580
1

Володимир РЕВА: «Не будемо берегти сили в поєдинку з Данією»

Наставник «синьо-жовтих» поділився очікуваннями від відбірної гри ЧС-2019

| Обновлено 11 июня 2018, 19:28
1580
1
Володимир РЕВА: «Не будемо берегти сили в поєдинку з Данією»
ФФУ. Володимир Рева
Головний тренер жіночої збірної України Володимир Рева поспілкувався з журналістами на передматчевій прес-конференції напередодні відбірної гри ЧС-2019 із командою Данії.
 
Наставник синьо-жовтих відзначив, що гарною новиною для тренерського штабу стало прибуття збірниць у хороших кондиціях і без травм: «Романенко повернулася до складу, і це дуже важливо й позитивно для нас перед такою грою. Решта моментів підготовки полягала в аналітиці та вивченні сильних та слабких сторін суперниць. Також ми слідкували за своїми гравцями, адже їм необхідно було підійти до важливих матчів збірної в хорошому тонусі».
 
За словами Володимира Реви, його підопічним буде вкрай непросто протистояти двом топовим збірним Старого Світу, Данії та Швеції, та ще й в умовах щільного календаря змагань. «Не найкращий розклад для нас, коли доводиться проводити дві зустрічі поспіль із такими потужними командами. Але календар є законом, від нього не відмовишся. Ми не будемо берегти сили в поєдинку з Данією, адже в кожній грі потрібно викладатися на сто відсотків, виконувати весь комплекс тактичних та фізичних завдань. Лише футбольний бог знає, як складеться завтрашній матч. Але ми будемо робити нашу справу так, щоб, як мінімум, гідно виглядати на фоні данок, а як максимум — спробувати набрати очки».
 
Також керманич національної команди розповів, як саме збірна готується до майбутніх кваліфікаційних ігор: «Підготовка включає індивідуальні бесіди з гравцями. Ми детально вивчаємо опонентів. Але щоб сподіватися на позитивний результат, треба догравати кожен епізод на 101%. Наприклад, на виїзді ми вдало побудували нашу гру, але дівчатам не вистачило емоційних і фізичних кондицій».
 
«Збірна Данії — дуже потужна команда, друга в Європі. Це взірець того, куди нам потрібно рухатися в розвитку жіночого футболу. У них значно вищий рівень чемпіонату. Тому таких ігор, які будуть незабаром, у нас багато не буває. Хочеться витиснути з цього якнайбільше моментів зі знаком плюс», — сказав Рева.
 
Нагадаємо, що жіноча збірна України зіграє два матчі відбору ЧС-2019 на «Арені Львів».
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Вячеслав Высочанский
Хіба це фото Володимира Реви? Адміни, ау!