Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
578
0

Керівництво Карпат представило 9 новачків

Серед них - двоє легіонерів

Учора, 28 лютого, під час традиційної зустрічі із уболівальниками генеральний директор клубу Олександр Єфремов представив 9 новачків клубу.

Щоправда, дехто з цих новачків мають досвід виступів за «Карпати-2» та дублюючий склад команди. Серед них - Богдан Когут, Антон Луцик, Олексій Омельченко, Володимир Бідловський та Андрій Гурський. Окрім того, з клубом підписали контракти екс-гравці донецького «Шахтар-2» Денис Кожанов та Ігор Ощіпко, нігерієць Тоні Алегбе та 18-річний естонський нападник Сергій Зеньов. Також на зустрічі повідомили, що з клубом ведуть перемовини ще двоє потенційних новачків.

Капітан команди Микола Іщенко, відповідаючи на запитання про новачків, зазначив, що у нього з клубом контракт на два роки, а в Ігоря Худоб’яка - на три. Василь Кобін, відповідаючи на запитання, чи підвищили йому за останній час зарплатню, відповів: «Ні, зарплатню мені не підвищили. На жаль».

Валерій Яремченко у своєму виступі заявив, що у нього немає претензій до того, як гравці себе проявили на тренувальних зборах за кордоном. Тому, на його думку, є усі підстави сподіватися на позитивний результат в офіційних матчах.

ZAXID.NET

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.