Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 31 мая 2018, 16:12
9936
17

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Ми зібралися бойовим складом»

Андрій Шевченко – про матч збірної України проти Марокко

| Обновлено 31 мая 2018, 16:12
9936
17
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Ми зібралися бойовим складом»
ФФУ. Андрій Шевченко

Завтра збірна України проведе товариський матч проти команди Марокко. Наставник української збірної Андрій Шевченко сьогодні поспілкувався з журналістами:

«Усе пройшло нормально, заплановану програму тренувань виконано. Єдине, що прикро, — це травми деяких гравців, які дещо вибили з виконання певних задумів. Дуже шкода, бо у хлопців була можливість показати себе у збірній, але ушкодження, на жаль, не дали цього зробити.

Зрештою, у Франції ми зібралися бойовим складом: сьогодні до нас приєднався Руслан Маліновський, що приємно. Усі присутні в таборі збірної в Евіані готуються до двох контрольних матчів. Сьогодні потренуємося, завтра будемо налаштовуватися на перший товариський поєдинок під час цього збору. 

— Чи розглядали ви питання заміни травмованих гравців? 
— Це було важко зробити, тому що футболісти або травмувалися під час збору, або вже приїхали з травмами. Сезон закінчено, клуби відпустили своїх гравців у відпустку. Загалом ми зуміли знайти альтернативу травмованим, адже в нас є виконавці, що можуть грати на різних позиціях. Відтак із командою все гаразд. 

— Яку оцінку ви б дали своєму найближчому супернику — збірній Марокко, де лідерами є Бенатья з «Ювентусу», Харіт із «Шальке» та колишній динамівець Києва Беланда? Сила цієї команди в колективній грі чи у майстерності окремих виконавців? 
— Вочевидь, у нас різні цілі. Марокко готується до чемпіонату світу, і я не знаю, яке завдання поставить перед своїми підопічними у завтрашньому матчі головний тренер марокканців. Ми ж готуємося на вересень. У нас є дві товариські зустрічі, які, перш за все, допоможуть згадати принципи гри, які ми сповідуємо, відновити структуру, знову зіграти разом, адже цього року команда провела небагато матчів.

Тож упродовж останнього тижня ми дуже плідно попрацювали над усіма моментами командної гри, які хочемо побачити. Хотілося б, аби завтра ці напрацювання уже були виявлені у грі.

Щодо Марокко, то це хороша команда — така агресивна, колюча, по-спортивному зла. Марокканці діють більшою мірою вертикально, не акцентуючи сили на триманні м'яча.

У них є хороші виконавці — саме ті, яких ви назвали.  Це — лідери команди. Однак повторюся, багато що буде залежати від рішення головного тренера — що саме для нього буде найважливішим завтра, які завдання він поставить перед своїми підопічними. 

Ми працюємо за нашою програмою. Для мене головне, щоб ті критерії, які будуть завтра дані на установці, футболісти спробували перенести на поле».

Опрос

Голосов 55
Кто, на ваш взгляд, победит в матче Марокко - Украина?

Сборная Марокко

10 голосов 18.18 %

Сборная Украины

32 голоса 58.18 %

Команды сыграют вничью

13 голосов 23.64 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ливерпуль – Тоттенхэм. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 05 мая 2024, 06:12 0
Ливерпуль – Тоттенхэм. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Поединок состоится 5 мая в 18:30 по Киеву

Журналист объяснил, благодаря чему Наполи может купить Судакова
Футбол | 04 мая 2024, 23:23 3
Журналист объяснил, благодаря чему Наполи может купить Судакова

Если неаполитанцы продадут Осимхена, то смогут рассчитывать на два топовых входящих трансфера

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
антиМордва
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
usa
Что то вообще интерес к зборной пропал....напрочь...
gusAndriy
Україна назавжди!!!
Val Ly
так, Коваленко за останні роки прогресу-0, як грав поганенько, так і продовжує
александр ковтун
зачем?)
Kostya Volkov
достали вы своим циганковым циганика с профутбола вместо него возьмите пацан травматичный циганков его поберегли что не убить на товарняках а вы с ума сходите пусть к квалифайну лиги готовиться
aleks.rom.ry
Потенцыю зыбрав бойову
kevin2
Мы собрались боевым составом чтобы пару недель поиграть в карты и гольф, дать парочку интервью и оправдать зарплату штаба
Kostya Volkov
джой три семерки видно доктор сборной или весь сезон отыграл от звонка до звонка такую бредятину строчит патриот епти в кавычках
Joe777
Циганков и Ракицкий не игроки сборной? Шеба отбивает желание смотреть матчи сборной Украины. А все из-за того, что он просто марионетка в руках разных павелок
Avs
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Ми зібралися бойовим складом»,щоб на полігоні Десна навчитись,як правильно запускати проти московії Джавеліни.!!!
Cortazar
«Ми зібралися бойовим складом»
__________________________________
Это хто, ракицкий с ковалэнко и в придачу киргиз - боевой состав?!