Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 23 мая 2018, 17:20
725
0

Під час фіналу ЛЧ в Києві чергуватиме 181 бригада медичної допомоги

Медичні заклади Києва готові до надання кваліфікованої допомоги уболівальникам

| Обновлено 23 мая 2018, 17:20
725
0
Під час фіналу ЛЧ в Києві чергуватиме 181 бригада медичної допомоги
kyivcity.gov.ua

Медичні заклади Києва готові до надання своєчасної, кваліфікованої допомоги вболівальникам фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 та «Фестивалю чемпіонів УЄФА – 2018». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час інспекції локацій проведення Ліги Чемпіонів УЄФА.

За його словами, згідно відповідного наказу Департаменту охорони здоров’я, впродовж 24-26 травня цілодобово у режимі підвищеної готовності працюватимуть київські міські клінічні лікарні: №№ 1, 2, 6, 12, 17, 18, Олександрівська клінічна лікарня м. Києва, Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги та Київська міська клінічна офтальмологічна лікарня «Центр мікрохірургії ока».

«У всіх цих закладах створено резерв вільних ліжок та забезпечено постійне оновлення необхідного запасу медикаментів, дезінфекційних засобів, індивідуальних засобів захисту, в тому числі – на випадок ускладнення епідеміологічної ситуації. Також  необхідний запас компонентів та препаратів крові має Київський міський центр крові. У приймальних відділеннях лікарень чергуватимуть медики, що володіють іноземними мовами», — розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що екстрена медична допомога гостям, учасникам та вболівальникам матчів УЄФА надаватиметься бригадами швидкої медичної допомоги.

«Загалом у цілодобовому режимі чергуватиме 181 бригада вдень та 130 уночі. А безпосередньо захід обслуговуватиме 30 з них», – зауважив Микола Поворозник.

Київські «швидкі» чергуватимуть в аеропортах, на залізничному вокзалі, а столичні медики та медичні заклади повністю готові надавати якісну, оперативну та безоплатну невідкладну допомогу всім, хто її потребуватиме.

«Бажаю всім вболівальникам – киянам та гостям столиці, щоб це свято футболу подарувало позитивні спортивні враження, не затьмарені проблемами зі здоров’ям і залишило лише приємні спогади про красиву гру та наше найкраще у світі місто!» – наголосив він.

Опрос

Голосов 360
Кто, на ваш взгляд, победит в киевском финале Лиги чемпионов?

Реал Мадрид

139 голосов 38.61 %

Ливерпуль

221 голос 61.39 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.