Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 мая 2018, 12:03
4303
4

Президент Інгульця: «Сталі теж скоро не стане»

Олександр Поворознюк вважає, що Україна залишиться ще без одного футбольного клубу

| Обновлено 22 мая 2018, 12:03
4303
4
Президент Інгульця: «Сталі теж скоро не стане»
ФК Ингулец. Александр Поворознюк

Президент Інгульця Олександр Поворознюк прокоментував ситуацію з «Вересом» та зазначив, що невдовзі з футбольної карти України зникне ще один клуб — кам’янська «Сталь».

«Що я вам казав на рахунок «Вереса»? «Сталі» теж скоро не стане. Роблю такі висновки, дивлячись на трансферну політику клуба і його життєдіяльність. Думаю, що це відбудеться в найближчі дві неділі. Це мій особистий прогноз. Те, що рівняни будуть виступати у Другій лізі, то вже не те. Це майже кінець. Обдурили людей, як захотіли. Зараз спливе «Верес» у Другій лізі і знову з'явиться Хахльов який буде в черговий раз розповідати людям, щоб вони платили членські внески, скаже, що ми повернули Народний клуб, а нас обдурили. І знову знайдуться наївні вболівальники які будуть віддавати свої гроші, а керівництво буде їх витрачати на власний розсуд.

Як я казав раніше, «Верес» - це був звичайний проект під вибори. Хахльов нагрів собі місце у ФФУ, йому ці вибори стали вже нецікавими і він знову повернеться до футбольної діяльності. Спочатку «Верес» готували на заміну «Карпатам», але, слава богу, що львів'яни залишилися у Прем'єр-лізі. Отже, потрібно було щось інше придумувати. Ось, маємо, те що маємо. Зробили ФК «Львів». Буде цей клуб існувати, чи ні, то вже інше питання. Мені здається, що буде, адже Копитко - відомий бізнесмен у Львівській області, до того ж людина не бідна. Він може без проблем утримувати клуб. Але навіщо йому це робити у Рівному, якщо він живе у Львові. Людина - хазяїн клуба. Захотів - забрав його додому. Що в цьому такого?

Зараз ходять чутки, що «Інгулець» міг би зайти замість «Сталі». Не хочу робити так, як це зробив «Верес». У мене є бажання чесно і за спортивним принципом завоювати путівку у Прем'єр-лігу. Щоб виконати поставлену ціль підпишемо 3-4 футболістів, а може й більше», — зазначив Поворознюк.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vasyan86
Типу лавочку з Вересом тормознуть, інших варіантів нема
vasyan86
Хоча, якщо відкинути те, ЯК САМЕ до цього дійшло, фк львів у вишці за гроші олігарха та нк верес у другій на народні внески куди природніша ситуація, ніж те, що було.
Александр Мартынюк
Як Інгулець може зайняти місце Сталі, якщо двоє будуть грати ітак в першій лізі?
usa
Пусть поменяют Інгульцу название....какое то оно кумарное...Інгул Юнайтед хотя бьі...