Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 20 мая 2018, 20:58
1364
0

SC Connection підкорює Флориду

Кубок та медалі летять у Чикаго

| Обновлено 20 мая 2018, 20:58
1364
0
SC Connection підкорює Флориду
Минулими вихідними футбольний клуб з Чикаго Connection U-10 брав участь у футбольному турнірі «Sarasota Cup», який проходив у місті Сарасота, штат Флорида. Традиційно команда майже у повному складі прибула за 2 дні до турніру для адаптації та проведення попередніх тренувань.
 
Перша суботня гра почалася о 8 год. ранку. SC Connection зустрівся з командою Dewsl Warner Asg FL. Суперник виявився міцним горішком! Після першого тайму рахунок був 3:2 на користь суперників. У другому таймі стало ще важче, суперники родом із Флориди швидше пристосувались до 30-градусної спеки і довели перемогу до 7:5. Голи забивали: Данило Михальський (1) та Віталій Глют (4).
 
Друга гра з командою Tampa Bay United розпочалася о 2:30 пополудні за неймовірної спеки. Варто зазначити, що в Чикаго цьогорічна весна є прохолодною, і дітлахам було важко перелаштуватись на зміну погодних умов. Та вже перший тайм розвіяв усі сумніви: рахунок 5:0 на нашу користь! Це дещо розслабило наших гравців, і шальки терезів почали схилятись не у наш бік. Важка перемога з рахунком 8:6 додала впевненості на наступні поєдинки. Голи забивали: Данило Михальський (2); Денис Лічнер (1); Віталій Глют (5). Після першого ігрового дня в активі нашої команди була одна перемога та прикра поразка.
 
 
Календар ігор у неділю команда Connection розпочала грою о 12:30 пополудні з футбольним клубом FC Tampa. Ця гра вирішувала долю путівки в фінал. Наші юні футболісти впевнено перемогли з рахунком 7:1. За рахунок кращої різниці забитих/пропущених м'ячів ми вийшли у фінал. Голи забивали: Марко Гук (1); Андрій Костюк (1); Віталій Глют (4); Данило Михальський (1).
 
Всі чекали з нетерпінням на фінал! Але ще до поєдинку ми мали багато приємних емоцій. 30 квітня святкував свій день народження найкращий бомбардир і капітан команди Connection U-10 Віталій Глют. Батьки та діти привітали Віталія та з хорошим настроєм готувались до фінального поєдинку.
 
У фіналі нас чекала команда, від якої ми зазнали прикрої поразки у першому матчі. Суперники виграли всі 3 гри у своїй групі й автоматично виходили на фінішну дистанцію. Без сумніву, це хвилювало нас, і потрібна була максимальна концентрація на полі.
 
Гра розпочалась о 4 год. Суперники повели в рахунку вже на сьомій хвилині. Але вже через 5 хвилин Максим Дмитрук потужним ударом під поперечину зрівняв рахунок. Гра була дуже напруженою, і після першого тайму на табло рахунок був 1:1. У другому таймі Данило Михальський забиває другий гол, але суддя фіксує положення поза грою. Та за справу береться найкращий бомбардир команди Віталій Глют і забиває другий, дуже важливий для команди гол. Уже за декілька хвилин у штрафному майданчику збивають Віталія Глюта, і сам уродинник реалізовує вдало пенальті і рахунок 3:1. Тoтальний пресинг та масовані атаки суперника приводять їх до забитого голу 3:2. Напруження на полі сягає максимальної позначки, і за 4 хвилини до завершення матчу до гри долучається суддя, котрий призначає пенальті у наші ворота. Варто додати, що суддя іноді явно докладав зусиль для перемоги місцевої команди. Гравець суперника з одинадцятиметрової позначки зрівнює рахунок 3:3. На останній хвилині після пасу Максима Дмитрука наш найкращий голеадор Віталій Глют приносить перемогу нашій команді і радість на трибуни батьків. Матч закінчився з рахунком 4:3!
 
SC Connection підкорює Флориду! Кубок та медалі летять у Чикаго. Велика подяка організаторам «Sarasota Cup» за високий рівень проведення турніру та якість полів. Особлива подяка батькам за підтримку дітей та команди. Наш прапор був на кожному матчі, і на запитання місцевих ми гордо відповідали: «Ми - українці!» Більшість дітей нашої команди народжені у США, але серцем ми українці і піднімаємо наш прапор на всіх змаганнях США.
 
 
Хочемо окремо потішитися за нашого вихованця Віталія Глюта: він був відібраний як найкращий гравець Midwest Competition і отримав запрошення взяти участь у турнірі, який буде проходити в Данії - Iber Cup Scandinavia! Команда Connection U-10 повністю фінансується за кошти батьків, і діти показують високі результати. 4-разові чемпіони YSSL - однієї з найбільших ліг штату Іллінойс; чемпіони Crystal Cup-2017; чемпіони Las Vegas Invention 2018 і ось вже Sarasota Cup-2018. Є велике бажання залучити більше людей та спонсорів, щоб допомогти команді частіше брати участь у різних турнірах Америки і навіть Європи.
 
Особлива подяка Андрієві Худі (AX Express), котрий за місяць до турніру в Флориді заспонсорував 10 нових м'ячів.
 
Склад команди: Іван Дубчак, Денис Лічнер, Андрій Гасюк, Марко Гук, Максим Дмитрук, Андрій Костюк, Данило Михальський, Олександр Боєчко, Денис Ключенко, Віталій Глют, Олекса Левкович, Денис Третяк, Давід Дворецький, Влад Заруцький, Назар Данилюк. Тренери: Володимир Боєчко, Олександр Михальський.
 
 
 

 

Юрий Штемберг
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал подал жалобу на арбитра матча с Осасуной
Футбол | 19 марта 2024, 03:20 2
Реал подал жалобу на арбитра матча с Осасуной

Хуан Мартинес Мунуэра не указал в отчете об оскорблениях болельщиков в адрес Винисиуса Жуниора

ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола
Футбол | 18 марта 2024, 13:45 2
ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола

Жуткий удар по воробьям стал объектом троллинга в соцсетях

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.