Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 мая 2018, 12:50
2613
1

Президент Скали вимагає розпустити Професіональну футбольну лігу

Микола Кміть пропонує передати повноваження ПФЛ Федерації футболу України

| Обновлено 15 мая 2018, 12:50
2613
1
Президент Скали вимагає розпустити Професіональну футбольну лігу
ПФЛ

Президент ФК «Скала» Микола Кміть пропонує розпустити ПФЛ і передати її повноваження ФФУ. Відповідна заява опублікована на сайті стрийского клубу.

«15 травня у Києві в Будинку Футболу повинна відбутися Рада Професіональної Футбольної Ліги України.

Я, як президент ФК «Скала», не братиму участь у цьому заході свідомо, оскільки не погоджуюся категорично зі словами президента ПФЛ Сергія Макарова, який в своєму інтерв`ю під час візиту до Винників висловився, що із суддівством у нас все гаразд, хоча й є «окремі помилки».

Наша позиція діаметрально протилежна: з арбітражем великі проблеми, а «окремі помилки» треба називати як упереджене суддівство. Саме тому, ФК «Скала» виступає за розпуск ПФЛ України, як штучно створеної свого часу у 1996 році структури, і передачу її повноважень Федерації Футболу України, як про це заявляв і президент ФФУ Андрій Павелко», – йдеться у заяві президента «Скали».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Согласен с Николаем, что ПФЛ это искуственно созданная организация,, и помним конкретно под кого. Но в теперешнее время отдавать ее под юрисдикцию ФФУ - смерти подобно. Тогда у Павелко будет 100% власть над футболом в стране, и можно только представить в какую яму скатится наш футбол. А вот организовать в ПФЛ нормальную работу с адекватным персоналом, можно и нужно. Будет не легко, но все равно к этому нужно приходить, не сейчас, так в скором будущем....