Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 04 декабря 2019, 10:05
4017
1

Павелко відвідав відкритий урок футболу у Дніпрі

У заході також взяли участь Олег Протасов та Сергій Назаренко

| Обновлено 04 декабря 2019, 10:05
4017
1
Павелко відвідав відкритий урок футболу у Дніпрі
ФФУ

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко відвідав у Дніпрі «Відкритий урок футболу», в якому взяли участь близько 200 дітей.

Керівник ФФУ подарував юним футболістам і футболісткам, а також волонтерам проекту м’ячі, інвентар, екіпіровку і квитки на фінал Кубку України. На фестиваль також завітали легенди українського футболу — Олег Протасов та Сергій Назаренко.

За словами Андрія Павелка, завдяки «Відкритим урокам футболу» у малечі з’являється можливість проявити себе і зробити перші кроки в майбутній спортивній кар’єрі. «У вас є яскравий приклад — перед вами легенди футболу Сергій Назаренко та Олег Протасов, які розпочали свою зіркову кар’єру саме в Дніпрі. Бажаю вам успішного спортивного зростання, а вашим тренерам — якнайкраще розвинути ваші таланти та виховати нових футбольних зірок України», — сказав Андрій Павелко.

Читайте також: все про букмекерську контору 1xbet

Протягом фестивального дня діти із задоволенням займалися різноманітними цікавими розвиваючими іграми з елементами футболу. Крім того, місцеві поліцейські навчали їх азів правильної поведінки в різних життєвих ситуаціях.

«Хочу побажати, щоб цей день запам’ятався вам на все життя. Футбол — найцікавіший та найяскравіший вид спорту! Проявляйте себе, ставте перед собою цілі й досягайте їх», — сказав Олег Протасов.

Нагадаємо, що «Відкриті уроки футболу» — соціальний проект ФФУ, підтриманий Європейським Союзом і покликаний через футбол допомогти дітям-переселенцям знайти друзів у приймаючих громадах.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Я так понял, что это разовое мероприятие, если дети его должны запомнить на все оставшуюся жизнь. А хотя бы раз в месяц? Не пробовали?