Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 мая 2018, 16:29
766
0

Сергій МЯКУШКО: «Зірка — головний конкурент Карпат»

Футболіст львівського клубу поділився очікуваннями від матчу

| Обновлено 10 мая 2018, 16:29
766
0
Сергій МЯКУШКО: «Зірка — головний конкурент Карпат»
ФК Карпаты. Сергей Мякушко

Перед виїздом до Кропивницького хавбек «зелено-білих» Сергій Мякушко розповів про підготовку команди до одного із найбільш вирішальних поєдинків в чемпіонаті.

«У нас хороший і позитивний настрій, ми готуємося до гри без жодних проблем. Все в команді нормально. Звичайно, кожен гравець розуміє ситуацію, ми всі знаємо розстановку в таблиці. «Зірка» – наш головний конкурент, але до таких матчів нам не звикати. Можна навіть сказати, що вже десь імунітет виробився, оскільки ми вже провели багато таких поєдинків. Безперечно, як і в кожному поєдинку, ми будемо налаштовувати себе на перемогу. 

Поле в Кропивницькому? Є такий момент... Гадаю, воно більше для боротьби. І до такого ми десь готові, відступати не плануємо. З іншого боку, там, де більше футболу буде, там матимемо перевагу. Тренери акцентують саме на боротьбі з боку нашого суперника, а також на стандартах і довгих передачах за спину. Гравці «Зірки» дуже непогано вриваються у зони. Аналіз їхніх поєдинків ми зробили і приблизно розуміємо, що нас чекає» – підсумував вінгер «левів».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.