Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1062
0

«Кубок Дрогобича» їде до Львова

У Дрогобичі відбувся 6 міжнародний турнір з міні-футболу серед дітей на «Кубок Дрогобича 2008»

15-17 лютого в спортзалі ДЮСШ Дрогобича відбувся 6 міжнародний турнір з міні-футболу серед дітей 1994 р.н. та молодших на «Кубок Дрогобича 2008». У ньому взяла участь рекордна кількість команд –18: з Фастова, Ужгорода, Львова, Новояворівська, Яворова, Стрия, Борислава, Трускавця, Стебника, Самбора, Самбірського району, Дрогобича, а також команда «Мiдь» з партнерського польського міста Лєгніца.

Спочатку команди були розподілені на 4 групи, які між собою за круговою системою розіграли місця в групах. Відтак команди, які посіли перші і другі місця утворили фінальну вісімку і з врахуванням попередніх результатів матчів між собою виборювали право участі у півфіналах та фіналі.

У першому півфінальному поєдинку команда ФК «Львів» обіграла однолітків з ФК «Фастів» з рахунком 3:1. Півфінальне дербі між бориславськими командами ДЮСШ та «Юність» завершилося з рахунком 1:1. За результатами післяматчевих пенальті перемогу здобула команда «Юність» з рахунком 4:3.

Матч за третє місце між командами ФК «Фастів» та ДЮСШ м.Борислава завершився з рахунком 2:0. У фінальному матчі напруженої гри не вийшло: футболісти ФК «Львів» обіграли команду «Юність» з рахунком 6:1.

Команди, які посіли 3 і 4 місця в групі боролися між собою за «Кубок надії» також з урахуванням попередніх результатів матчів між собою. Третій рік підряд переможцями цього втішливого турніру стали команда ДЮСШ Самбірського району, які обіграла вихованців тренера Юрія Міраї дрогобицької команди «ДЮСШ- 95» з рахунком 4:0.

Sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.