Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2766
0

Студентки із НУХТ – найсильніші в Україні

Справжнє свято спорту та жіночої краси подарував фінал Кубку ФАСК

Студентки із НУХТ – найсильніші в Україні
Parimatch

25 квітня в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання та спорту відбулась церемонія нагородження призерів IV Чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ВНЗ під егідою ФАСК, яка передувала фінальному матчу розіграшу Кубку столиці.

Участь у церемонії нагородження взяли представники керівництва університетів, органів державної влади та спортивної громадськості столиці. Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра привітав команди та всіх, хто зібрався на цьому святі спорту та краси та подякував всім партнерам та друзям асоціації, які плідно працюють на благо розвитку студентського спорту та активної здорової молоді в Україні.

Третє місце в IV Чемпіонаті серед жіночих студентських команд ВНЗ здобула збірна команда Національного університету фізичного виховання та спорту України та Київського національного торговельно-економічного університету. Другими стали дівчата з Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. А переможцями другий рік поспіль стала команда Національного університету харчових технологій. Головною окрасою церемонії стало нагородження чарівних учасниць конкурсу «Міс фото ФАСК 2018». Переможницею конкурсу Міс фото ФАСК 2018» стала Анастасія Дмитренко – студентка Національного університету фізичного виховання і спорту, гравець збірної НУФВСУ-КНТЕУ.

Від нагороджень справа перейшла безпосередньо до фінального матчу, де діючі чемпіонки з Національного університету харчових технологій грали з віце-чемпіонами з Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова. В дуже видовищному матчі перемогу здобула команда НУХТ із рахунком 7:2.

футзал
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор
Футзал | 17 апреля 2024, 07:59 0
Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 3-го тура турнира в литовском городе Йонава

Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы
Футбол | 18 апреля 2024, 05:51 3
Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы

Андрей дважды отразил пенальти и помог Реалу пройти Манчестер Сити в Лиге чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.