Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1643
0

Під гарячу руку

«Ураган» вперше в сезоні забив 5 голів

«УРАГАН» (Івано-Франківськ) - «БУДІВЕЛ» (Дніпропетровськ) - 5:2 (2:1)

Лише двічі в історії протистоянь «Урагану» з «Будівелом» у вищій лізі матчі завершувались внічию. Перша з них була зафіксована майже три роки в Івано-Франківську (4:4), інша мирова у першому колі цього чемпіонату у Дніпропетровську закінчилася з рахунком 3:3. В усіх решта випадках перемагали лише «ураганівці». До речі, саме з «Будівелом» в івано-франківців найбільш позитивний баланс забитих м'ячів, а загалом у матчах цих суперників шанувальникам обох команд нудьгувати не доводиться, адже менше шести голів вони ще не бачили...

Зазнавши справжнього розгрому у Луганську (2:8) від «ЛТК» (нагадаємо, перед тим «телефоністи» переграли в гостях «Будівел» - 7:4), підопічним Тараса Вонярхи фактично нічого не залишалось, як сповна реабілітуватись перед власними вболівальниками. Розгніваним після вильоту з кубку господарям це зробити вдалось, тим паче, що суперник івано-франківців перебуває внизу турнірної таблиці. Чесно кажучи, до гри мало хто сподівався, що скупий на забиті м'ячі «Ураган» зможе «відвантажити» дніпропетровцям аж п'ять голів.

Місце у воротах гостей вперше цього сезону зайняв Юрій Васильченко, відомий своїми виступами за «Дніпроспецсталь». У дебютному матчі за дніпропетровців він виглядав доволі непогано, поки через травму не зміг продовжити гру, і за 10 хвилин до фінальної сирени у рамку став Шевцов. Щоправда, залишитись «сухим» на відміну від свого колеги Васильченку не судилося.

Відлік забитим м'ячам на 10-й хвилині поклав Максим Павлюк, що несподівано наважився на дальній удар від центрального кола, і м'яч, влучивши у праву стійку, опинився у сітці воріт. Через дві хвилини за дніпропетровців відповів Андрій Засенко, котрому також вдався підступний удар з десяти метрів. Іжаковський був прикритий своїми захисниками, тож зреагував запізно, тим більше м'яч зрикошетив від Гупаленка. Нічийний рахунок протримався недовго, бо на 14-й хвилині Оліщук після передачі Гупаленка з двох метрів не залишив шансів своєму колишньому одноклубнику - 2:1.

Питання про переможця «ураганівці» зняли впродовж шести хвилин другого тайму. Спочатку після прострілу Ярого з лівого флангу м'яч втретє опинився у сітці воріт «Будівела». Згодом свій дебютний гол у чемпіонаті провів Гупаленко, що завершив швидку контратаку господарів точним ударом у «дев'ятку» після передачі Павлюка - 4:1. А вже за хвилину Скіцко асистував Ярому, котрий потужним пострілом з семи метрів ефектно оформив дубль - 5:1.

Однак втримати перевагу у чотири голи і таким чином вийти на позитивну різницю забитих та пропущених м'ячів «Ураган» не зумів. За 2,15 хв. до завершення ігрового часу дніпропетровці перейшли на гру вп'ятьох і однією з небагатьох нагод забити гол таки скористалися. Під завісу матчу за 40 секунд до фінальної сирени Ігор Маржановський після пасу Засенка зробив рахунок остаточним - 5:2.

«Ураган»: Іжаковський - Кіндратів, Скіцко, Ярий, Сендецький - Павлюк, Оліщук, Валенко, Гупаленко - Даниленко, Брожко.

«Будівел»: Васильченко (Шевцов, 29) - Косенко-к, Соломка, Соломка, Сопильняк - Засенко, І.Маржановський, Шейко.

Судді: Гора (Київ), Соболевський (Радомишль).

Голи: Павлюк (10), Оліщук (14), Ярий (22, 28), Гупаленко (27) - Засенко (12), І.Маржановський (40).

Попередження: Косенко (7), Соломка (16).

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.