Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 апреля 2018, 14:02
437
0

Чемпіонат серед Героїв АТО! В Україні стартував новий футбольний турні

Прес-служба ПФЛ побувала на відкритті турніру Героїв АТО

| Обновлено 25 апреля 2018, 14:02
437
0
Чемпіонат серед Героїв АТО! В Україні стартував новий футбольний турні
офіційний сайт чемпіонату Героїв АТО
У п’ятницю за участю 44-х команд стартував перший Відкритий футбольний чемпіонат України Героїв АТО. У започаткованому турнірі колишні і чинні учасники АТО, а також військовослужбовці та представники силових структур, визначать найсильнішого на футбольному полі. Ініціатором створення турніру виступила Громадська спілка «Всеукраїнська ліга учасників та ветеранів АТО». До цієї ініціативи долучилися Федерація футболу України, Міністерство оборони України, Міністерство молоді та спорту України та інші установи і організації.
 
Головою чемпіонату обрано віце-президента ФФУ Олега Собуцького, який має високий авторитет у військових колах та багато допомагає армії.
 
 
Олег Собуцький (ліворуч). Фото: офіційний сайт чемпіонату Героїв АТО
 
У першому Відкритому чемпіонаті України Героїв АТО братимуть участь 44 команди, які представляють різні підрозділи Міністерства оборони, Національної гвардії, Національної поліції, Управління державної охорони та спілки ветеранів АТО. Вони розподілені на п’ять груп за географічним принципом: зона «Північ» (10 команд), зона «Південь» (11 команд), зона «Центр» (6 команд), зона «Захід» (10 команд) і зона «Схід» (7 команд).
 
Згідно з регламентом, із квітня по вересень змагання проходитимуть у два кола, опісля в середині жовтня 12 найкращих команд зберуться на кілька днів у Києві, де і визначать переможця. Почесний президент ФК «Агробізнес» Олег Собуцький у коментарі прес-службі ПФЛ наголосив на важливості проведення футбольного турніру серед Героїв АТО.
 
 
Фото: офіційний сайт чемпіонату Героїв АТО
 
«Із 2018 року започаткували чемпіонат України Героїв АТО, – говорить пан Олег. – Приємно, що люди в нас повірили, вже в дебютному сезоні вдалося запросити 44 команди-учасниці. Відзначу, що це офіційний турнір, який проходить під егідою ФФУ, який підтримують Мінмолодьспорту, Міноборони та інші силові структури. Люди знають, що ФФУ – найголовніша організація, яка займається футболом. В Україні почалося масове будівництво стадіонів, розвивається дитячо-юнацький футбол».
Відкриття турніру пройшло у п’яти містах України – Києві, Дніпрі, Миколаєві, Вінниці та Винниках, що біля Львову. «Вважаю, що все вийшло досить непогано. У столиці на стадіоні ім. Баннікова провели матч збірної Героїв АТО з національною збірною серед ветеранів. Наші воїни були вдячні за можливість поспілкуватися та пограти з справжніми легендами футболу. Дуже важливо проводити такі змагання. Збірна України серед ветеранів братиме участь у всіх півфіналах, завітає до кожної групи. Фінал відбудеться на одному з найкращих стадіонів України. Впевнений, що глядачі побачать справжнє свято футболу у виконанні захисників нашої країни», – переконаний Собуцький.
 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 24 апреля 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.