Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 апреля 2018, 19:16
1415
2

Супряга продовжив контракт із Дніпром-1

Юний нападник продовжить кар'єру у дніпровському клубі

| Обновлено 24 апреля 2018, 19:16
1415
2
Супряга продовжив контракт із Дніпром-1
СК Днепр-1. Владислав Супряга

18-річний форвард «Дніпра-1» Владислав Супряга пролонгував свій контракт з українським клубом.

Супряга — вихованець дніпровської Академії (54 матчі, 50 забитих м’ячів на рівні ДЮФЛУ), у поточному сезоні в Другій лізі провів за СК «Дніпро-1» 16 матчів, в яких забив 6 м’ячів і віддав одну результативну передачу.

Крім того, він виступає одразу за дві юнацькі збірні України — 1999 і 2000 р.н., в складі яких провів 40 матчів і забив 7 м’ячів. Нещодавно Владислав допоміг збірній U-19 пробитися до фінального раунду Євро-2018. За підсумками 2017-го року Владислава Супрягу було визнано кращим атакуючим гравцем України 2000-го року народження.

«Мене абсолютно все влаштовує в спортивному клубі «Дніпро-1». Тут є всі умови, для зростання майстерності — чудовий тренерський штаб, високого рівня партнери, відмінні умови для тренування, а крім того, клуб ставить перед собою високі завдання, що показала команда вже у цьому році, дійшовши до півфіналу Кубка України. Я сам відчуваю, якого стрімкого прогресу досяг за останній рік, тому не бачу сенсу, щось змінювати найближчим часом у своїй кар'єрі. Намагатимуся у майбутньому радувати своєю грою вболівальників дніпровського клубу,  продовжувати наполегливо працювати, виконуючи завдання, які ставлять переді мною тренерський штаб і керівництво клубу», — зазначив Супряга.

«Безумовно, я особисто радий його рішенню, продовжити контракт із клубом. Владислав – майбутнє не тільки нашого клуба, а і всього українського футболу. Зараз навколо Супряги та інших молодих вихованців дніпровської Академії будується історія нового клубу. Для мене, як для тренера, рішення гравця дає важливий сигнал, адже наша робота будується на довірі тренерського штабу до гравця, і самого футболіста до нас, про що говорить сьогоднішнє рішення Влада — пов'язати своє майбутнє з СК «Дніпро-1». Те, що на нашого форварда зараз є великий попит, у тому числі від грандів українського футболу, знають усі, але Супряга залишився з нами,  і ми далі будемо рухатися разом», — додав головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко.

Раніше повідомлялося, що Супряга минулої зими міг перейти до одного з клубів італійської Серії А.

Источник СК Днепр-1
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Игрок Динамо приговорен к 18 месяцам тюрьмы условно. Названа сумма штрафа
Футбол | 28 марта 2024, 17:44 6
Игрок Динамо приговорен к 18 месяцам тюрьмы условно. Названа сумма штрафа

Жерсон Родригеш обвиняется в нападении и нанесении побоев бывшей девушке

ФОТО. Приехали к военным. Милевский и Селезнев посетили бригаду ВСУ
Война | 28 марта 2024, 23:10 2
ФОТО. Приехали к военным. Милевский и Селезнев посетили бригаду ВСУ

Экс-игроки сборной Украины побывали в расположении 79-й ДШБ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vitaliy_yatsenko
Дійсно талановитий гравець, але у 1/2 КУ повністю провалив гру. Дивився матч із цікавістю побачити гру хлопця. Та молоді Динамівці себе показали, а от Супряга нажаль ні. Та він дійсно дуже молодий. 18 років хлопцю. Головне зараз грати і працювати, щоб прогресувати. Сильні форварди Україні потрібні.
sanchezua
Супряга молодец