Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
1133
0

Кубки Ліги чемпіонів завітали до Маріуполя

Побачити на власні очі легендарні трофеї прийшли тисячі мешканців міста

Кубки Ліги чемпіонів завітали до Маріуполя
ФФУ

22-го квітня президент Федерації футболу України Андрій Павелко в рамках туру Trophy Experience завітав разом із кубками Ліги чемпіонів УЄФА до Маріуполя.

Побачити на власні очі головні трофеї найбільш престижних європейських клубних змагань прийшли тисячі мешканців міста, а також вихованці місцевих ДЮСШ та футбольні команди Маріуполя.

Відкриваючи урочистості, присвячені майбутнім фіналам Ліги чемпіонів УЄФА, які відбудуться 24-го та 26 травня в Києві, Андрій Павелко побажав міській футбольній спільноті та вболівальникам нових перемог, у тому числі — на єврокубковій арені.

«Перед візитом до Маріуполя ми побували в Бериславі, де базується сімферопольська «Таврія» — перший чемпіон України та перший представник нашої держави в Лізі чемпіонів УЄФА, і після цього кримський клуб здобув перемогу. Сподіваюся, що зустріч з кубками Ліги чемпіонів так само надихне й маріупольських футболістів на нові перемоги та успіхи на європейській арені.

Щиро дякую за теплий прийом та палку підтримку спорту №1! Маріуполь заслуговує на великий футбол, вміє заряджати свою головну команду на успіх та має всі передумови для появи тут нових футбольних зірок України. Миру вам та нових перемог!» — побажав маріупольцям Павелко.

Андрій Павелко також узяв участь у нагородженні переможців та призерів регіональних та міських футбольних змагань, після чого розпочалася фотосесія з кубками Ліги чемпіонів УЄФА, в якій брали участь кілька тисяч мешканців міста.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.