Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
737
0

АРСІЧ: «Немає нічого неможливого»

«Черкаські Мавпи» вирушили до Южного на тренувальний збір

Завтра ви вирушаєте до Южного на збори. Яка мета цих зборів? У попередніх інтерв’ю Ви казали, що дуже важко поліпшувати фізичну форму гравців, коли у команди гра кожні три дні. У Южному у вас буде така на нагода?
Так, це можливість поліпшити фізичні кондиції команди, проте лише частина команди буде в змозі тренуватись на 100%. У нас два травмованих гравця. Андюкайтіс не грав протягом двох тижнів, а у Едвардса грип. У нас буде 10 днів на тренування. І я не знаю коли хлопці одужають.
 
А з Андрюкайтісом щось серйозне? Ходять чутки, що він потребує операції.
Ми не знаємо усіх подробиць. У нього пошкодження хрестовинної зв’язки. Він точно не зможе тренуватись 4 тижня. А потім, побачимо, чи поліпшиться його стан. Але поки що він не зможе допомогти команді.
 
Яка мета команди у цьому сезоні?
Шосте місце дозволить нам не грати у першому ж раунді плей-офф з сильними командами. А от у плей-офф немає нічого неможливого. Саме тому я і приїхав до Черкас, саме для того щоб досягти таких високих цілей. Тому, третє місце в чемпіонаті цілком реальне.
 
Що Ви можете сказати про Марковіча, який вже встиг провести декілька ігор у складі Мавп. Це той Марковіч, якого ви знали у Сербії?
Так. Йому ще треба влитись у колектив, та і хлопці мають ближче з ним познайомитись. Але з ним все в порядку, він грає так, як і грав раніше.
 
Чи плануєте Ви придбання нових гравців?
Так. Ми шукаємо гравців на всі позиції. Але це дуже складно, у гарних гравців вже є контракти, які вони не збираються розривати. Як я казав на одній із прес-конференцій, для мене нескладно змінити стиль гри Мавп, але для цього потрібні класні гравці.
 
Чи прояснилась ситуація з Маклінтоном? Він буде грати?

Так, він буде грати. А його неявка була непорозумінням. Він не довіряє певним людям у клубі, і це була його помилка. Я гадаю, зараз все в порядку і надіюсь, що подібне не повториться.    

БК «Черкаські мавпи»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.