Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 20 апреля 2018, 14:59
1331
0

Політехнік - володар Кубку Києва серед студентських команд ВНЗ-2018

У столиці завершився турнір студентських колективів

| Обновлено 20 апреля 2018, 14:59
1331
0
Політехнік - володар Кубку Києва серед студентських команд ВНЗ-2018
19 квітня в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» відбувся фінальний матч розіграшу Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ, в якому зустрілися чемпіон та віце-чемпіон Вищої ліги – команди Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова та «Політехнік» Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського. 
 
За звання володаря Кубку столиці з футзалу цього року боролися кращі шістнадцять університетських команд. В напруженій боротьбі, що тривала на футзальному майданчику до останніх секунд зустрічі, перемогу здобули гравці «Політехніку» з рахунком 2:0.

 
Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва після гри подякував вболівальникам, які створили фантастичну атмосферу на трибунах: «Нам вдалося об’єднати зусилля представників органів державної влади, керівництва вищих навчальних закладів, спортивної громадськості столиці та студентства для розвитку спорту серед молоді країни. В наш час дуже важливо приділяти багато уваги самореалізації та фізичній активності студентів, які обирають для себе здоровий спосіб життя. Молодь потребує особливої уваги з боку органів влади, адже вони наше майбутнє».
 
Данна подія стала кульмінацією всього футзального сезону, в якому було проведено близько 150 матчів. Саме тому на святі були присутні 1000 представників студентства, керівництва вишів, спортивної громадськості столиці, органів державної влади та представники засобів масової інформації.

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.