Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 апреля 2018, 10:34
1368
0

Денис МІРОШНІЧЕНКО: «Легіонери Карпат потроху навчаються української»

Футболіст львівської команди розповів про атмосферу всередині колективу

| Обновлено 18 апреля 2018, 10:34
1368
0
Денис МІРОШНІЧЕНКО: «Легіонери Карпат потроху навчаються української»
ФК Карпаты. Денис Мирошниченко

Виїзний поєдинок зі «сталеварами» зафіксував третю поспіль звитягу «Карпат» та додав у скарбничку «левів» три важливі турнірні бали. Попереду на карпатівців чекає складний матч проти донецького «Олімпіка», який наразі є лідером другої шістки чемпіонату. Денис Мірошніченко розповів про атмосферу всередині колективу «Карпат» та проаналізував, що змінилось у грі команди.

– Обігравши «Сталь» на виїзді, «Карпати» здобули третю поспіль перемогу. Згадуючи емоційні фото після матчів у роздягалці, мабуть, не варто зайвий раз говорити про позитивну ауру всередині колективу...
– Ви праві, зараз у команді чудова атмосфера. Після гри зі «Сталлю» нам дали два вихідних. У хлопців хороший настрій, трішки відпочили. Думаю, всі вже забули останній матч, попереду на нас чекає підготовка до зустрічі з «Олімпіком».

– Як гадаєш, що змінилось у грі команди та дало позитивний результат?
– З кожним матчем ми дедалі краще розуміємо один одного. Водночас, намагаємось зіграти надійніше в обороні. Кожен, без виключення, в команді працює на максимум: як на тренуваннях, так і безпосередньо в іграх. Напевно, звідси і з’являється результат. Ми дивимось тільки на наступного суперника. Не забігаємо вперед. Наше завдання – якісно готуватись до кожної гри і зробити все, щоб уболівальники повернулися на трибуни. Команда розуміє, що мусить цього досягнути.

– Команда розуміє вимоги тренерського штабу?
– Наше взаєморозуміння на футбольному полі покращилось. Хлопці знають, що хочуть донести тренери, що хочуть бачити від нас. На тренуваннях всі стараються та працюють, тому переважно все вдається перенести в гру. Залишаються певні моменти, які потребують вдосконалення. Будемо докладати ще більше зусиль, аби команда з кожним матчем додавала в грі. Зараз для нас є головним матч з «Олімпіком».

– У стартовій одинадцятці завжди можна знайти кілька іноземних прізвищ. Що скажеш про взаєморозуміння з легіонерами «Карпат»?
– На футбольному полі помітно, що у нас із цим немає жодних проблем. Видно, що вони прогресують від матчу до матчу. Якісно допомагають команді і в атаці, і в обороні. Окрім того, встигають добряче псувати нерви іншим командам. Через постійну роботу наше взаєморозуміння тільки покращуватиметься.

– Мовний бар’єр не заважає якісно працювати на футбольному полі?
– Що стосується гри, то всі один одного розуміють незалежно від мови, якою говорять. Тим паче, що хлопці потроху навчаються української. Для іншого у нас є перекладачі. Жодних проблем у спілкуванні не виникає.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Потенциальный игрок сборной Украины выиграл титул в футболке Ман Юнайтед
Футбол | 16 апреля 2024, 22:05 0
Потенциальный игрок сборной Украины выиграл титул в футболке Ман Юнайтед

Команда красных дьяволов U-18 вместе с Бауманном взяла трофей северного дивизиона АПЛ U-18

Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов
Футбол | 16 апреля 2024, 20:36 16
Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует топовый поединок в главном клубном еврокубке

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.