Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 11 апреля 2018, 20:06
2615
0

Як виступили гравці збірної України в Лізі чемпіонів

Досягнення Зінченка, Ярмоленка і гравців «Шахтаря»

| Обновлено 11 апреля 2018, 20:06
2615
0
Як виступили гравці збірної України в Лізі чемпіонів
ФК Шахтер Донецк

Учора для українських футболістів остаточно закінчилася Ліга чемпіонів сезону-2017/2018.

«Манчестер Сіті» Олександра Зінченка не зміг подолати чвертьфінальний бар’єр, поступившись місцем в 1/2-й землякам із «Ліверпуля». Тож у вирішальному двобої, який, нагадаємо, відбудеться 26 травня в Києві на НСК «Олімпійський», українських гравців ми вже точно на полі не побачимо. До речі, в цій Лізі чемпіонів за таке право в основній сітці турніру боролися футболісти нашої національної команди, що репрезентували три клуби.

Уже згадуваний Зінченко встиг відіграти весь матч 1/8 фіналу проти «Базеля», але варто врахувати, що українського півзахисника було дозаявлено лише на зустрічі плей-офф.



Андрій Ярмоленко з дортмундської «Боруссії» виходив на поле у складі свого німецького клубу в усіх поєдинках групового раунду Ліги чемпіонів. На рахунку півзахисника збірної України — ефектний гол у ворота «Тоттенхема» на виїзді та результативний пас у домашньому матчу з англійцями.



У восьми зустрічах основного раунду ЛЧ взяв участь воротар «Шахтаря» та нашої національної команди Андрій П’ятов. У пасиві — 11 пропущених м’ячів.

Сім поєдинків провів у турнірі Ярослав Ракіцький, який відзначився гольовою передачею у грі проти «Роми» та вилученням у двобої з «Фейєноордом».

Вісім зустрічей на свій рахунок у Лізі чемпіонів-2017/2018 записав Іван Ордець, якого було вилучено в останньому матчі гірників у турнірі, з «Ромою».

Сергій Кривцов через травми відіграв лише тайм проти тієї ж римської команди.

Сім поєдинків і одна результативна передача в матчі проти «Фейєноорда» на рахунку Богдана Бутка. Вісім ігор провів Тарас Степаненко, який також відзначився одним гольовим пасом — у першій зустрічі з «Наполі».

Також вісім поєдинків у цій Лізі чемпіонів провів у складі «Шахтаря» Марлос. Півзахисник відзначався дуплетами. Спочатку він двічі забив у ворота «Фейєноорда», а потім віддав дві результативні передачі у грі проти «Манчестер Сіті».

Буквально однією хвилиною у виїзній зустрічі з «Манчестер Сіті» може похвалилися в ЛЧ-2017/2018 Іван Петряк. Не набагато більше набігав у турнірі й Віктор Коваленко (41 хвилину), хоча взяв участь у п’яти матчах.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.