Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 09 апреля 2018, 21:29
1428
0

Кирило ФЕСЕНКО: «Сподіваюся ще допомогти збірній України»

Український центровий не виключає можливості зіграти за головну команду країни

| Обновлено 09 апреля 2018, 21:29
1428
0
Кирило ФЕСЕНКО: «Сподіваюся ще допомогти збірній України»
ФБУ. Кирилл Фесенко
Центровий збірної України та італійського «Авеліно» Кирило Фесенко прокоментував в інтерв’ю прес-службі ФІБА можливість поверення до складу національної команди.
 
Через травму Фесенко не грав на ЄвроБаскеті-2017 та пропустив два ігрових вікна кваліфікації чемпіонату світу 2019 року. То ж наразі українець не виключає можливості взагалі не зіграти на першому етапі відбору на ЧС.
 
- Кадровий склад збірної зараз один з найсильніших . Я не враховую задіяних в НБА та NCAA Леня й Михайлюка. Нарешті повернувся Джетер. Повернувся Гладир, який виглядає досить переконливо. Команда грає так, як я від неї й очікував. 
 
Наступні важливі матчі будуть в червні та липні. Сподіваюся, що зможу допомогти збірній, якщо тренер викличе. Якщо ні – я зрозумію. Я чимало пропустив, повністю вибув з циклу. Маю на увазі, що в такі короткі ігрові вікна зовсім немає часу на підготовку. То ж ти маєш покладатися на гравців, які найкраще знають твою систему та чого ти від них очікуєш. 
 
До того ж наші центрові В’ячеслав Кравцов та Артем Пустовий зараз блискуче виступають. Я відчуваю, що команда зараз не настільки потребує мене, як мені того хотілося б. Я не потрібен зараз збірній так, як це бувало раніше. 
 
Нагадаємо, після чотирьох матчів кваліфікації ЧС-2019 збірна України очолює з трьома перемогами групу B. У наступних поєдинках наша команда грає 28 червня в Туреччині та 1 липня вдома проти Латвії.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.