Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 января 2018, 17:56
753
0

Подкопаєвій вручили спортивний Оскар

В американському місті Олахома-сіті пройшла церемонія вшанування видатних спортсменів з усього світу

| Обновлено 30 января 2018, 17:56
753
0

9-го лютого в оклахомському «Всесвітньому залі слави» (International Hall of Fame) відбулися урочистості з ушановування нових членів видатного спортивного списку.

У переліку імен зірок спорту опинилося й ім'я донецької спортсменки Подкопаєвої.
 
На рахунку Лілі, як відомо, чимало здобутків: абсолютна чемпіонка Олімпійських ігор в Атланті, абсолютна чемпіонка світу (1995) і Європи (1996), посол Доброї волі ООН з питань ВІЛ і СНІДу в Україні, президент Міжнародного благодійного фонду «Здоров'я поколінь».

«Володіти такою унікальною нагородою для мене не тільки радість, але так само почесне і відповідальне завдання», - виголосила у своїй урочистій промові Подкопаєва.

«Я пишаюся тим, що наша країна стає більш відомої на міжнародній спортивній арені. Праця, талант, і відданість улюбленій справі наших земляків стали яскравою сторінкою в історії України, і так само ці перемоги визнані гідними безлічі міжнародного визнання», - виголосила вона.

Ліля, між іншим, стала вже четвертою з представників України, які поповнили ряди вшанованих в Оклахома-сіті всесвітньо відомих зірок спорту.

А першим у списку героїв «Залу слави» з'явилося ім'я Лариси Латиніної, дев'ятикратної олімпійської чемпіонки. У 2002-му додалися імена Бориса Шахліна та Поліни Астахової.

Табло ID

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.