Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 31 марта 2018, 22:15
1494
0

Черкаські Мавпи перемогли Політехнік та вийшли до півфіналу Суперліги

Команда Максима Міхельсона гарантувала собі участь у 1/2 фіналу плей-оф

| Обновлено 31 марта 2018, 22:15
1494
0
Черкаські Мавпи перемогли Політехнік та вийшли до півфіналу Суперліги
ФБУ
Хід матчу
 
Обидва клуби розпочали матч з неточних атак на старті зустрічі, а відкрив рахунок у матчі вихованець «Черкаських Мавп» – Іван Ткаченко, який забив два з фолом. Після цього все той же Ткаченко забив ще два штрафних, а черкасець Дмитро Липовцев розстріляв кільце харків’ян з-за дуги – ривок 0:7 для гостей. Господарі паркету свої перші бали набрали лише на третій хвилині зустрічі, коли залетів доволі авантюрний триочковий від Романа Козлова. Після цього лідер «Політехніку» Барнс набрав ще два бали та підтягнув свою команду в рахунку, проте проти цього був капітан «Черкаських Мавп». Олександр Кольченко, який у минулому матчі забив рекордні 40 балів, вчергове взяв гру на себе та забив три поспіль двоочкові спроби. Після данку ж від Липовцева на табло в ФСК «Локомотив» були все ті ж +7 для Черкас. Команди деякий час грали на рівних, обмінюючись влучними атаками, а гру на себе в клатчі взяв Нікола Вуйович, що закинув 5 очок поспіль. Проте кінцівка чверті була за гостями: Белфілд та Кольченко влучили по триочковому та встановили рахунок 19:28 після першого періоду.
 
Друга чверть також розпочалася з влучного триочкового: цього разу відзначився форвард «мавп» - Шахід Девіс, який відразу після триочкового додав в кільце суперника ще одну влучну двоочкову спробу. «Політехнік» намагався вести за собою Бо Барнс, проте зусиль одно лиш американця було замало: ефектні данки від Девіса та Кобця стали окрасою другої чверті, яку гості виграли з рахунком 27:13, а загальний рахунок став 23:55.
 
Другу половину матчу знову активніше розпочали гості: Девіс потужно вдарив згори, а капітан Кольченко додав три бали влучною дальньою атакою. Після цього невтомний Барнс відповів так само влучним триочковим, проте в мікродуелі перемогу одержав черкаський клуб, бо вже в наступній атаці ще три бали відвантажив у кільце суперника розігруючий «мавп» - Оскар Белфілд. Надалі «Авантаж-Політехнік» зумів силами своїх лідерів скоротити відставання до -18, проте в кінцівці періоду серію данків видав неймовірний Макс Конате, а Ігор Бояркін вдарив три та повернув +27 для своєї команди перед останньою десятихвилинкою.
 
Заключну чверть відкрив влучним дальнім гравець збірної України – Олександр Кобець, проте Харків відповів данком від Рочняка. Загалом команди в останній чверті демонстрували яскравий баскетбол, а окрасою періоду стали два цвяхи в ряд кращого данкера Суперліги – Івана Ткаченка.
 
80:104 – «Черкаські Мавпи» з сотнею перемогли «Політехнік» та вийшли до 1/2 фіналу Суперліги.
 
БК «Авантаж-Політехнік» – БК «Черкаські Мавпи» – 80:104 (19:28, 13:27, 24:28, 24:21)
 
БК «Авантаж-Політехнік»: Вуйович – 17оч, 7пб; Йованович – 15оч, пб.
 
БК «Черкаські Мавпи»: Кольченко – 22оч, 4рп; Кобець – 18оч, 6пб, 4 рп.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.