Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1263
0

Важкий тиждень «Кардинала»

Відмінна гра воротаря не допомогла господарям уникнути поразки

Тиждень видався для «Кардиналу» дуже важким. Спочатку львів’яни відіграли матч проти київської «Планети-Міст» і перемогли 3:0, через чотири дні надважкий матч із «Єнакієвцем», і наостанок поєдинок проти чотириразового чемпіона України донецького «Шахтаря». Не дивно, що львів’яни були вимучені попередніми поєдинками і були не у найкращих фізичних кондиціях.

Донеччани вже з першої хвилини почали атакувати володіння Пунди. На 2-й хвилині Мірошник пробивав з меж штрафного майданчика, але львів’ян врятувала стійка воріт. Згодом Ткаченко вийшов сам на сам із Пундою, але воротар «Кардиналу» зіграв надійно.

На 10-й хвилині після удару Ткаченка господарів знову підстрахувала штанга. За 4 хвилини «Кардинал» міг покарати гостей за таке марнування моментів. Лаба з кутового віддав передачу на Струка, той продовжив на Данилюка, але останній із забивної позиції пробив вище воріт.

Згодом Ткаченко після пасу Москвичова ще раз провірив на міцність стійку воріт. А за хвилину Ткаченко віддав боржок своєму партнеру, і Москвичов відкрив рахунок. Ще до перерви Фумаса і Мансуров могли подвоювати перевагу своєї команди, але блискуче на воротах діяв Пунда.

Але по перерві донеччани забили другий гол. Пилипів перехопив м’яч, вийшов на побачення з воротарем, не зміг того переграти, але першим на добивання був бразилець Фумаса.

За дві хвилини львів’яни мали найреальніший шанс розмочити Максименка, але удар Шафранського другий воротар «гірників» парирував на кутовий. Ще один шанс забити гол престижу мав Когут, але м’яч пролетів вище перекладини.

На 31-й хвилині донеччани забили третій гол. Після прострілу з флангу Данилюк зрізав м’яч у власні ворота. На останніх хвилинах Тіагу міг забити ще й четвертий м’яч, але пробив вище воріт.

«Кардинал» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:3

«Кардинал»: Пунда – Лаба, Данилюк, Струк, Шафранський – Сергієнко, Пунько, Грабовенський, Когут.

«Шахтар»: Максименко – Мірошник, Задорожний, Мансуров, Ткаченко – Фумаса, Пилипів, Тіагу, Юнаков – Москвичов, Шувалов.

Голи: Москвичов (17), Фумаса (23), Данилюк (31, автогол).

Попередження: Грабовенський (25), Данилюк (27).

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.