Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 28 марта 2018, 14:54
8125
12

МАРКЕВИЧ: «Винні за технічну поразку збірної України будуть покарані»

Голова Комітету збірних команд ФФУ прокоментував технічну поразку команди U-17 у матчі проти Сербії

| Обновлено 28 марта 2018, 14:54
8125
12
МАРКЕВИЧ: «Винні за технічну поразку збірної України будуть покарані»
ФФУ. Мирон Маркевич

Технічна поразка юнацької збірної України U-17 у поєдинку з однолітками із Сербії позбавила команду шансів на вихід до фінальної стадії Євро-2018.

Таке покарання було застосоване УЄФА через вихід на поле в матчі із сербами Миколи Яроша та Романа Бодні, які в попередніх двох зустрічах кваліфікації, зі збірними Ірландії та Іспанії, отримали жовті картки. Як підсумок, збірній України U-17 було зараховано технічну поразку (0:3), Миколу Яроша та Романа Бодню дискваліфіковано на один матч, а ФФУ оштрафовано на 2 000 євро.

Цю дуже прикру ситуацію прокоментував голова Комітету національних збірних команд Федерації футболу України Мирон Маркевич:

«Важко коментувати таку ситуацію… Футболісти збірної віддають усі сили на полі, здобувають такі необхідні очки й право на вихід до фінальної стадії Євро-2018, але втрачають його через халатність менеджменту команди.

Банальна неуважність чи відверто недобросовісне ставлення до своїх обов’язків перекреслили величезні зусилля, яких було докладено для досягнення такого бажаного результату. Особливо прикро перед уболівальниками, які щиро вірили в успіх та підтримували нашу збірну.

На жаль, ми вже не можемо нічого змінити, але винні мають бути покарані! На найближчому засіданні комітету національних збірних ми ретельно вивчимо всі обставини й деталі цієї сумної історії та ухвалимо відповідні адміністративні та кадрові рішення.

На щастя, підсумки виступу в еліт-раунді Євро-2018 та вихід до фінальної стадії юнацької збірної України U-19 дозволяють нам з оптимізмом дивитися в майбутнє. Я щиро вітаю вболівальників, футболістів та тренерський штаб команди з перемогою над командою Румунії та виходом до фінального етапу Євро-2018!».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Grey Eminence
Стыд и позор (очередной) нашей федерации. Зато они Суркиса в Лозанне победили!! Летают отдыхать в Марбелью с женами чартерными рейсами, в Бельгию и тд. Очень жаль этих парней ! Они еще молодые, но уже знают кто работает в нашей федерации. Это что бы не забывали в какой стране находятся
zhyr
і що, ні самі гравці, ні тренери, ні інші не знали про дискваліфікацію? жодної людини? особливо це стосується самих гравців: вони до 2-х лічити не вміють?
vanuk25
Вже писав но напишу ще раз. Першим хто має піти у відставку це Маркевич, який відповідає за збірні, чи він там просто сидить і получає зарплату, а ще обсирає структуру Динамо від гравця до президента, другим - Кузнєцов, а третім той хто повинен був слідкувати за попередженнями які получали гравці в попередніх іграх, і якось покарати тих гравців, вони ж повинні були сказати що мають перебір жовтих.
Владимир Ключка
нажаль не можемо нічого змінити-відповідь головного куратора збірних!!!а я знаю що треба зробити-всім від маркевича до крайного мененжера написати заяви і звільнитись-щоб наступні зрозуміли що треба працювати а не лише розїзжаті по заграницям і гратися в футбол..
Юрий Логвинский
Маркевич! Наказывать в первую очередь надо тебя. Ты руководитель сборных команд Украины. А ты вместо того, чтобы подсказать тренерскому штабу, а документы в первую очередь приходят к тебе, кого нельзя выставлять из-за перебора карточек ВСЮ СВОЮ МЕРЗКУЮ НАТУРУ направлял на обгаживание Динамо. И заявление, что виновные будут тобой наказаны еше раз выставило на показ всю твою мерзкую сущность. Да что ты? Все ФФУ это сборище гнилых людишек.
alegofich
штраф 340 грн... Покарання!!!! будуть покарані ( ажу смурашки по шкірі) чи може пальчиком помахають?
vitaha33
Невже він покарає самого себе і Павелка? Тренер за цим не повинен слідкувати
kevin2
Если по совести, то правым должен идти в отставку Маркевич.
SEMIRAMID
А что ж Маркевич сопли жевал в ФФУ и даже не соизволил проверить сборную Украины на наличие дисквалифицированных игроков! Ты есть главным виновником техпоражения! По-мужски: за такое должен написать заяву на увольнения! Но у тебя кишка тонка!