Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 21 марта 2018, 15:41
12508
21

Юлія Джима може залишитись в збірній України

Українська біатлоністка ще не прийняла остаточного рішення щодо свого майбутнього в команді

| Обновлено 21 марта 2018, 15:41
12508
21
Юлія Джима може залишитись в збірній України
ФБУ. Юлия Джима

У день повернення в Україну 27-річна біатлоністка Юлія Джима сказала в інтерв’ю, що, можливо, цей сезон був для неї останнім.

Ось її дослівна цитата: «Швидше за все, для мене це був останній сезон. Я не хочу про це говорити, у кожного своє бачення. Я просто зрозуміла, що цей рівень переросла, треба йти далі».

Спортсменку попросили розповісти про своє рішення докладніше.

«Інтерв’ю зараз не даю: у мене відпустка, я відпочиваю. Все, що сказала в інтерв’ю в аеропорту — так і залишається. Я на 100% не можу сказати, що я залишаюсь, і на 100% не можу сказати, що я йду», — зазначила Джима.

Цього сезону Джима тричі піднімалася на п'єдестал пошани в особистих гонках на етапах Кубка світу. Біатлоністка завоювала бронзові нагороди в спринті та індивідуальній гонці в Естерсунді, а також була третьою на етапі Кубка світу в Холменколлені.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
m24748
Если кому и уходить, то только не Юле. Юля, пожалуйста, подумай хорошо, не бросай нас.
Andriy Stefankiv
Юля залишайся не слухай ти тих диванних експертів! Бо як ти залишиш біатлон це буде все! про український біатлон як такий можна забути на довгий час!
Vit18
Зачекаємо завершення відпочинку
Вадім Рубік
Так як тренер головний і чоловіків і жінок буде один,скоріш за все,то і остануться особисті тренери,тому і Джима останеться,а Велепець її особистим тренером і це всіх влаштує,плюс Лена і Валя на самопідготовці,по Валі це точно правильні-коли пропускаєш літню підготовку надіятись,що зимою ти показуватимеш результати наївно,а Валя пропустила немало часу...тому її провал несподіванкою небув,тому і були хвороби
ajstyles123
Руководство поменяйте и тренеров тогда что-то поменяется
Zaykazavr13
Ти справжня молодчина, не залишай збірну, будь - ласкава. ТИ БОРЕЦЬ, ТИ СПРАВЖНІЙ КАПІТАН КОМАНДИ УКРАІНИ!!!!!!!
З Пігрушною і Меркушиною в наступному сезоні Ви добре можете встяхнути біатлон, ще багато чого у тебе не завойовано, подумай. . . . . На піці кар'єри треба не йти з біатлону, а вижати максимум для здобуття нових і нових нескорених вершин!!!!! Жоден любитель жіночого біатлону, на даний час збірну УКРАІНИ без тебе ніхто не представляє. Дякую шо ти є
Zaykazavr13
Ти справжня молодчина, не залишай збірну, будь - ласкава. ТИ БОРЕЦЬ, ТИ СПРАВЖНІЙ КАПІТАН КОМАНДИ УКРАІНИ!!!!!!!
З Пігрушною і Меркушиною в наступному сезоні Ви добре можете встяхнути біатлон, ще багато чого у тебе не завойовано, подумай. . . . . На піці кар'єри треба не йти з біатлону, а вижати максимум для здобуття нових і нових нескорених вершин!!!!! Жоден любитель жіночого біатлону, на даний час збірну УКРАІНИ без тебе ніхто не представляє. Дякую
Zaykazavr13
Кому і треба піти, або добре підтягнути свою форму, то це сестрам Семеренкам!!!!!! Вони на всіх етапах для збірної України, як костомаха у горлі.
Останні пів року слідкую дуже ретельно за нашим жіночим біатлоном.
Юлія Джима від себе і від наших українських любителів біатлону просимо в тебе залишитися хоча б ще на один сезон, а далі ти побачиш, шо робити. Я ДУМАЮ В НАЙБЛИЖЧОМУ МАЙБУТНЬОМУ ТИ ЗАВОЮЄШ ДЕКІЛЬКА ЗОЛОТИХ і СРІБНИХ МЕДАЛЕЙ.
Нашу команду бачу в такому складі:
1. Джима
2. Меркушина
3. Підгрушна
4. Варвинець
ну і ці дві сестрички Семеренки в то тільки на заміні, форма підготовки у них припаскудна і бажає бути кращою.
Бути сильною і в наступному сезоні можеш стати одною з найсильніших біатлоністок СВІТУ. Це не прості слова кинуті на вітер, а проведені мною пів річні спостереження за жіночим біатлоном. Ще раз повторюсь кому і йти на пенсію, то це сестрам, а у ТЕБЕ ЩЕ ВСЕ ПОПЕРЕДУ. ПОВІР НА СЛОВО
nmgal2010
Юра і Женя!!! Поверніть нам і собі НАШ сайт !!!!!!
peter-sh
Дивна дівчина. ."... Я просто зрозуміла, що цей рівень переросла, треба йти далі" - що вона має на увазі!!?
Рівень кубка світу, чемпіонатів світу та О.І. - вона вже переросла?
Можливо збирається в міжгалактичних змаганнях брати участь (що вона вживає???).
А з іншого боку розумію коли ти виграла усе що можна (типу Тури Бергер чи Габріели Коукалової чи Домрачової) тоді можна говорити про якийсь рівень, а так....
igor_986
А мне кажется что она думает над тем что бы бегать за другую страну. Так как в 27 (в самый разгар сил) просто взять и закончить с тем чем ты занималась всю свою жизнь, это конечно шаг очень тяжелый. Но нервы, после того как читаешь всякое говно о себе которое льется как с ведра от всех мега специалистов (а возможно и функционеров), тоже нужно беречь. Спокойней сменить флаг под которым ты будешь выступать и пусть потом эти критики локти грызут и пеной захлебываются что просралии очень качественного спортсмена.
yomayo17
Думаю, що Юля або залишеться, або ні. Якщо не вірите - слідкуйте за новинами про Юлію Джиму на цьому сайті впродовж місяця - двох. Щось на кшталт: "Джима покидає збірну, але не факт"; "Джима передумала. Вона прийняла рішення"; "Рішення Джими буде відомо завтра чи післязавтра".
avtv4444
Если женщина говорит да. то это 100% да. Если говорит возможно, скорее всего да чем нет. Если же нет то это вполне возможно
Сергей Щербак
ну эти женщины-одни эмоции))))