Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
10002
14

Йожеф САБО: «Циганков надовго в Динамо не затримається»

Спецаліст вважає, що найкращий чемпіонат для Віктора – АПЛ

Йожеф САБО: «Циганков надовго в Динамо не затримається»
footballua.tv. Йожеф Сабо

Екс-наставник «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо прокоментував впевнену перемогу киян в матчі з «Ворклою», а також оцінив перспективи Віктора Циганкова.

— Не думав, що молоді динамівці так легко переграють «Ворсклу». Можливо, полтавчани «перегоріли» чи щось інше сталося. «Динамо» забило чотири голи, але їх могло бути і п'ять, і шість. Справа в тому, що кияни зіграли в четвер, а «Ворскла» тиждень не грала, а цей матч провела дуже погано. Знаючи «Ворсклу», можна сказати, що там хлопці «мужики» - в боротьбі не поступаються, а тут програли все. Не знаю, що трапилося із «Ворсклою».

А кияни – молодці. Будемо надіятися, що позитивна тенденція зберігатиметься. Як бачимо, і без Хачереді та Гармаша можна грати. Подивимось, що буде в наступних турах: як ці молоді гравці зіграють із «Маріуполем» та «Шахтарем». Із «Ворсклою» вони дуже добре показали, хороша реалізація була, чотири голи забили. А «Ворскла» взагалі розпалася і я навіть не пам'ятаю у них створених моментів.

— Призначення Циганкова капітаном не стало несподіванкою?
— Не знаю, кого крім нього зараз ще можна вибрати капітаном в «Динамо». Віктор дійсно на це заслуговує, старається в кожній грі. Якщо все так і далі піде, то Циганков надовго в «Динамо» не затримається. І його не треба буде тримати, як тримали Ярмоленко — дуже довго. Найкращий чемпіонат для Віктора — АПЛ. В Бундеслізі та Ла-лізі нашим дуже важко заграти. А в Англії і самі грають, і дають грати іншим.

Коли продавали Ярмоленка, я говорив, що йому не потрібен німецький чемпіонат — краще йти в Англію. І якщо Циганкова продаватимуть, то краще в АПЛ.

Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны все четвертьфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 27 марта 2024, 14:52 0
Стали известны все четвертьфиналисты Мастерса в Майами

В борьбе за титул остались два несеяных теннисиста

Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 10:15 4
Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024

Главный тренер сборной Англии хотел бы видеть больше игроков в заявке свой команды

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
stoyura
Що він меле!? Гармаш грав проти Ворскли! По Циганкову я думаю він сам краще без маразматичних порад розбереться.
Vitalii Kadenko
Циганков занадто "хрустальний" для АПЛ
polesse2000
Експерт херов, ты лучше прокомментируй куда сплавить талантище Витю Коваленка, тебе же за это похлебку дают на Вяликом футболе
Lion
І якщо Циганкова продаватимуть, то краще в АПЛ.
*********************
Продадут туда кто больше даст.
DKTheBest
Чем быстрей уйдет-тем лучше для него. Для Динамо это будет потеря, но ...
Taro Taro
Когда это в АПЛ давали "играть другим" больше чем в Германии и тем более в Испании?. Англия с точки зрения единоборств самый трудный турнир среди этих трех. Еще учитывая хрустальность Цыганкова так это самый полохой вариант помоему. И про Ярмоленка ничего не понял, к чему он это сказал. Разве Ярмола плохо себя показывает в Германии? Сейчас ведь понятно что не играет из за травмы. Сезон с небольшими провалами коненчно но я на Ярмолу посмотрел с другой стороны, не ожидал от него такой игры в команде такой силы и вообще в таком чемпе. Человек сходу начал играть, в чужих для себя условиях, на высоком уровне. Еще бы добавил в стабильности и в первой части сезона был бы лидером команды
r09p
Фіг Ви угадали Сабо! Я розумію що хочеться постійно ослабляти клуб конкурент за золото команду Динамо . Щоб команда вашого хозяіна шахтар без великих потуг перемагала в першості. Циганков довго буде в Динамо. Тут він набереться опита і виросте в майстра. І принесе Динамо ще не мало важливих звитях як у Вкраїні, так і в Європі.
knmua
старый маразматик, фанат АПЛ... "що з літ, то з розуму" претензии к Ворскле понятны, им Ахметов з/п платит, они должны были против ДК костьми лечь, Цыганкова и еще парочку игроков в лазарет отправить... с тобой Сабо, как с бабой, послушать и сделать наоборот.
pumpkin78
зарано корону вдягнули на голову. хай хоч пару сезонів зіграє на рівні тоді можна про щось говорити
Vitaly Zhalybin
ну он потянет середняки испании германии и италии в апл чемпионшип если только
SamojlovS
"Не знаю, що трапилося із «Ворсклою»."
І це каже експерт! Тут дуже легко сказати, що "трапилося".
Команда в цьому році грає краще ніж в тому, але так само дуже нестабільно. Чи то через фінансову нестабільність клубу (та недостатню глибину і якість складу), чи то через брак досвіду у тренера...
Досить класний початок сезону у липні-серпні (навіть незважаючи на початкову поразку від Шахтаря - то було майже закономірним) змінився такою ж великою "смугою" із поразок і втрат очок (також майже два місяці).
Перед зимовою відпусткою команді необхідно було вирішувати завдання потрапляння в першу шістку, це досить легко вдалося (ще й головний конкурент - Зоря - буксувала подекуди, втрачаючи очки через необов'язкові нічиї).
Але ось настала пора ігор другого етапу чемпіонату і виявилося, що Ворскла до нього НЕ ГОТОВА! Така легка поразка від тієї ж Зорі у лютому - показник цього. Ще більш без опору Ворскла злилася Шахтарю, а на Динамо у неї вже і зовсім забракло мужності і сили духу. Ось і увесь розклад, "що трапилося".
У матчах із потенційними конкурентами за 4-те місце (не вірю, що вона зможе конкурувати із Зорею за 3-тю "сходинку") побачимо, чи у змозі Сачко із хлопцями виконати "роботу над помилками".
Бо у найгіршому випадку Ворскла може взагалі опинитися поза межами єврокубків: якщо Маріуполь не одержить права приймати в них участь як учасник найпізнішої стадії Кубку України, який не потрапив в еврокубки через чемпіонат, він буде прагнути потрапити туди іншим можливим шляхом...
fuckyoupeople
Старый ебанат,поехал
yuriyle
Гарне підсилення для Волині буде