Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1335
0

Волейбол. Жінки. Афіша 11 туру

«Галичанка» проти «Круга» - центральні поєдинки

Анонс 11-го туру з волейболу у жіночій Суперлізі

11-й тур чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Суперліги пройде в суботу та неділю у  4-х містах..
   
Центральний матч туру відбудеться у Тернополі, де місцева «Галичанка» прийматиме чемпіона України – черкаський «Круг» і  прагнутиме реабілітуватись за поразку у минулому турі у матчі з луцькою «Волинню». Варто відзначити, що зробити це тернополянкам буде дуже важко, адже через хворобу матч пропустить основна пасуюча команди та гравець молодіжної збірної України Тетяна Мандражеєва. У першому колі у Черкасах суперниці обмінялись перемогами. Як воно буде тепер?
    
У Сєвєродонецьк приїде творець сенсації  минулого туру – луцька «Волинь». По результату цих матчів побачимо, чи це була сенсація чи закономірність. «Сєвєродончанка» ж, в свою чергу після подвійної перемоги у минулому турі над «Керкінітідою» має шанс ще впевненіше закріпитись на 4-му місці турнірної таблиці.
     
До Запоріжжя приїде «Джінестра» з Одеси, якій для продовження боротьби за перше місце у чемпіонаті потрібно двічі перемагати. З цим мабуть буде не згідна «Орбіта», яка ще не втратила шансів на 4-те місце у чемпіонаті, а зараз знаходиться на… передостанньому місці! Проте, як на мене, мотивація у одеситок все ж таки більша та і гравці там більш досвідчені, тож мабуть слід очікувати двох перемог «Джінестри».
      
У  Євпаторії зустрічатимуться  «Керкінітіда» та «Златогор». Можливо, у цих зустрічах  кримчанки зможуть здобути свою третю перемогу  у чемпіонаті, бо їхні 2 перемоги у 20 зустрічах виглядають не надто вражаюче! Тай суперник підходящий, «Златогор» у цьому році ще не перемагав!  Хоча  заради справедливості варто відзначити, що остання перемога «Керкінітіди» датована 18-м листопада минулого року!
      
Олександр ПАЛІЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.