Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 09 марта 2018, 14:38
1673
0

Винниківський Рух програв спаринг молдавському Мілсамі

Жовто-чорні зазнали першого програшу під час тренувального збору в Туреччині

| Обновлено 09 марта 2018, 14:38
1673
0
Винниківський Рух програв спаринг молдавському Мілсамі
ФК Рух. Рух - Милсами
Жовто-чорні зазнали першого програшу під час тренувального збору у Туреччині в рамках зимового міжсезоння. У заключному матчі винниківчани поступилися срібному призеру чемпіонату Молдови – «Мілсамі» (0:2).
 
«Рух» (Україна) – «Мілсамі» (Молдова) – 0:2 (0:2)
 
Голи: Ромео Сурду 24, Іван Ібріон 32
 
«Рух»: Ільющенков (Дяченко, 46), І.Білий, Никитюк (Дуць, 70),Заставний, Писко, Копина, Г.Баранець (Макар, 55),Козловський (Грисьо, 46), Козак, Лозовий, Зубар (Хомченко,46)
 
«Мілсамі»: Кірінчук, Болохан, Новіков, Богдан, М.Плетіке, С.Плетіке, Кожакар, Сурду, Ібріон, О.Антонюк, Бугайов. У другому таймі на заміну виходили: Кречун, Жардан, Раде, Сидоренко, М.Антонюк, Чобану
 
Белек (Туреччина)
 
Виснажливі збори і коротка лава запасник таки далися взнаки. У грі з «Мілсамі» команді Андрія Кікотя не вистачало свіжості, відчувалося, що хлопці виснажені не лише фізично, але й морально. Звісно, це аж ніяк не применшує заслуги молдовської команди. Суперник досвідчений, ставить перед собою найвищі цілі у чемпіонаті і виступатиме в єврокубках. Тому ця гра вийшла інформативною для тренерського штабу винниківчан.
 
 Активніше поєдинок розпочали жовто-чорні, вже на 2-ій хвилині класну передачу з правого флангу від Лозового могли замикати Зубар і Козак, однак обидва не змогли приборкати м’яч і втратили нагоду для удару. Через дві хвилини Михайло Козак пробував реабілітуватися, гравець на фланзі обіграв кількох суперників, змістився у центр і пробив – на жаль, поруч зі стійкою. Далі стартовий запал «рухівців» згаснув, поступово ініціатива перейшла до молдован, і вони відкрили рахунок на 24-ій хвилині – передачу з правого флангу замкнув Ромео Сурду.
 
Відповідь жовто-чорних – це масовані атаки, стандартні ситуації і, як наслідок, гострота у штрафному майданчику «Мілсамі», але ніхто з винниківчан так і не поставив гольову крапку у цих епізодах. Натомість молдовські футболісти закріпили успіх. Швидко розіграний штрафний на правому фланзі завершився передачею на дальню стійку, де ніким не прикритий Ібріон розстріляв ворота Ільющенкова.
 
У другій частині гри молдовська команда теж діяла активніше і навіть могла довести рахунок до непристойного, але на допомогу винниківчанам прийшла поперечка. Згодом «рухівці» вирівняли гру, досить добре вийшов на заміну Грисьо, він діяв активно та агресивно на своєму фланзі і часто змушував суперників фолити, утім цього разу стандартні положення такими ефективними, як у попередніх зустрічах, не були.
 
У підсумку – 0:2 – «Рух» вперше під час зимового міжсезоння поступився. Але у таких матчах результат далеко не на першому місці, головний критерій, за яким оцінюватимуть команду, – це офіційні матчі у чемпіонаті України.
 
Вже завтра зранку делегація винниківського клубу вирушає до Львова, де і продовжить підготовку до матчу з одеською «Жемчужиною».
Источник ФК Рух Львов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная
Футбол | 23 апреля 2024, 16:36 19
Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная

Но футболисты закарпатской команды отказали в «сотрудничестве» Сергею Третьяку

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20
Футбол | 23 апреля 2024, 07:25 28
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Роналду выпал из топ-20

Главным фаворитом все также является Джуд Беллингем, Лионель Месси замыкает двадцатку

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.