Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1009
0

БІПА на виїзді перемогла Запоріжжя

Одесити вчисту виграли сезонну серію у супротивників

БІПА на виїзді перемогла Запоріжжя
ФБУ

Команди розпочали матч досить рівно, завершивши першу чверть за 1 очка переваги господарів, які менше втрачали м’яча, але дозволили одеситам заволодіти перевагою на щитах. У другій десятихвилинці одеситам вдалося заволодіти перевагою. Артамонов дуже вдало керував діями команди, а Луценко та Тіщенко були кращими у нападі. Якщо гості атакували більш командно, то у Запоріжжя лідером був Олексій Щепкін, який виділявся у складі команди Валерія Плеханова. На велику перерву команди пішли за «+5» для БІПИ.

У другій половині третьої чверті Ворнік двома точними триочковими зумів повернути господарів до гри, однак відповідь БІПИ була більш переконливою. Дальні влучання Воєводи, Балабана і Тищенка, а також результативна гра в фарбі у виконанні Блауса дозволила одеситам не тільки повернути перевагу, а й зробити її двозначною.

У заключній чверті боротьби не вийшло. Одесити спіймали кураж і продовжили нарощувати перевагу в той час, як запорожці остаточно розклеїлись. Потужний ривок в першій половині четвертої чверті довів перевагу гостей до 20 очок і фактично поставив крапку в цьому матчі.

Загубивши перевагу в дебюті другої чверті господарі зуміли лише одного разу - в середині третьої десятихвилинки - зрівняти рахунок, за чим послідувала нокаутуюча відповідь у виконанні БІПИ. Одесити вчисту виграли сезонну серію у запорожців, перемігши у всіх чотирьох очних зустрічах.

Запоріжжя свій наступний матч у регулярному чемпіонаті зіграє вдома 3 березня проти Хіміка, а БІПА у цей же день гратиме на виїзді проти Миколаєва.

Запоріжжя-ZOG - БІПА-Одеса 59:84 (21:20, 14:20, 16:19, 8:25)

Запоріжжя-ZOG: Щепкін 18, Анісімов 8 + 9 підбирань, Овдєєнко 4 + 8 підбирань + 5 передач, Нікітін 2, Ткачук 2 - старт, Ворнік 12 + 4 підбирання, Кожемякін 5 + 5 передач, Кондраков 5, Буц 3

БІПА: Тіщенко 14 + 9 підбирань + 2 перехоплення, Луценко 13, Артамонов 11 + 12 передач + 11 підбирань, Крівцов 7, Танкслі 7 - старт, Блаус 13 + 8 підбирань, Воєвода 8, Ноффле 6 + 5 підбирань + 4 передачі, Балабан 5 + 5 підбирань

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Отыграли 19 очков. Днепр сделал камбэк в матче с Мавпами и вышел в финал
Баскетбол | 14 апреля 2024, 17:23 0
Отыграли 19 очков. Днепр сделал камбэк в матче с Мавпами и вышел в финал

Неожиданно 3-я игра началась с рывка Черкасских Мавп 14:0 в первые минуты

Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?
Футбол | 16 апреля 2024, 09:00 1
Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?

12–15 апреля состоялись поединки 31-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.