Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4087
4

АКУЛІНІН: «Незарахований гол, напевно, зломав нас»

Нападник «Карпат» прокоментував гру проти «Зорі»

АКУЛІНІН: «Незарахований гол, напевно, зломав нас»
ФК Карпаты
Один з найбільш активних гравців «зелено-білих» у матчі із «Зорею» Леонід Акулінін мав декілька нагод для взяття воріт. Крім того, нападник, який часто вступав у боротьбу, створював моменти для партнерів. Одного разу Леонід навіть забив гол, проте арбітри зафіксували офсайд. 
 
«Команда старалася, в першому таймі показала доволі хорошу гру, як на мене. Мав місце незарахований гол... Треба переглянути повтор. Ми відразу після цього пропустили. Напевно, це нас зламало».
 
«Моє ушкодження? Була боротьба із Сашком Караваєвим, він, мабуть, мене не побачив і зробив кивок головою назад. Це ігровий епізод. Як завжди, у нас шкутильгає реалізація. Потрібно більше забивати, більше заходити у штрафний майданчик. Працюватимемо, розберемо гру. Тренер вкаже нам на наші помилки».
 
«Попереду гра з «Олімпіком», ми засумували за матчами. Всі чекають протистояння з донеччанами. Хочемо якомога частіше перемагати. Чекаємо цього поєдинку, щоб реабілітуватися перед вболівальниками».
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Ваші перемоги вже позаду. Ви повні бездарі. ППД дай бідним людям гроші, зроби у Львові дороги, вклади гроші у краще життя львівян. А ні дай 16га землі. Бог тебе покарав раз, покарає і другий раз. Ти про це подумав. А життя коротке. Кинь ці бездарні курпати, зроби краще людям і собі.
basiak00
Я от не розумію, вже скільки років їх вівцями називають, а тут до прикладу прийшов Верес і одразу в дамки.. То запропонуйте місце тренера тямущій людині типу Вірта і дайте людині працювати без втручань мафії іспанців і не зрозумілого менеджменту. Так вони шукають вільних агентів, але який бляха толк якщо щоб щось купити непотрібне треба щось продати непотрібне?
При посередньому рівні гравців з хорошим тренером може бути результат. При посередньому рівні тренера з хорошими гравцями результату не буде, виключенням може бути хіба Барселона.
l_pogulianka
От халепа-гол їх зламав,які ми вразливі...восьмий рік ганьби,вже навіть птахи на дерева не сідають,коли на поле виходить команда ,тьху ...
Владимир Пидвирный
Шкода що ці бідні-бідні Карпати вже 7 років без гри. І в майбутньому ніякого прориву. Чи це прокляття, ти це ППД, ти це майбутнє колись славної команди. Гру подивився перші 15 хвилин. Майже місяць в Турції, після зборів зрозумів - накінець ПЕРША ЛІГА. А тобі Федецький не соромно за боєвий дух команди. Тільки соплі розпускаєте. Не МУЩИНИ ви з Західної України. Йдіть ви з своїми курпатами на... Ноги не буде істинних львівян на цьому позорищі. Скільки було сьогодні болільників. Я говорив після славного пятого туру що буде болільників від сили 500-700. А далі це ВСЕ, кінець.