Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3920
2

Дебрецен розбив Карпати

Львівський клуб провів черговий товариський матч на навчально-тренувальних зборах

Дебрецен розбив Карпати
ФК Карпаты

Наступного дня після перемоги над вірменським «Шираком» на «Карпати» чекав ще один спаринг. Цього разу львів’янам протистояв один з кращих клубів Угорщини – «Дебрецен». На перерву команди пішли без забитих голів, а в другому таймі на чотири голи угорців «зелено-білі» відповіли лише раз. Хет-триком відзначився нападник суперника Тамаш Такач.

Стартові хвилини поєдинку пройшли на високих швидкостях без тотальної переваги одного із суперників. Разом з тим, гра у першій половині тайму минула «без воріт». Команди в основному розігрували м’яч у центрі поля, без великої кількості ударів по воротах. Активністю вирізнявся правий фланг «Карпат», де Сергій Мякушко отримував хорошу підтримку від Артема Федецького. Крім того, надійно у центрі поля діяв Амбросій Чачуа, який відпрацьовував і в обороні, і в атаці.

На другий тайм «леви» вийшли у тому ж складі і вже в одній з перших атак могли відкрити рахунок. Олексій Гуцуляк на фланзі ефектно пройшов суперника і прострілив у штрафний майданчик – Сергій Мякушко знаходився у вигідній позиції і залишився абсолютно вільним. Однак з ударом свого екс-партнера по ужгородській «Говерлі» український воротар «Дебрецена» Олександр Надь впорався. Буквально за кілька хвилин угорці провели швидку контратаку лівим флангом, яка завершилася голом Тамаша Такача у ворота «Карпат».

Після пропущеного голу «зелено-білі» організували справжню облогу воріт «Дебрецена». Однак угорці забили вдруге. Спочатку Роман Мисак у відчайдушному стрибку врятував «Карпати» після відмінного удару Адама Боді. Далі був кутовий з правого флангу, непорозуміння карпатівців у штрафному майданчику і Тамаш Такач з близької відстані розстріляв Мисака.

На екваторі другого тайму угорці втретє засмутили львів’ян. Кращий бомбардир «Дебрецена» Такач скористався непорозумінням захисників, які розташувалися доволі високо, вийшов віч-на-віч з Мисаком і перекинув м’яч над воротарем. На цьому нещастя для «Карпат» не завершилися – Адам Боді, як і десятьма хвилинами раніше, класно пробив, проте цього разу Мисак не врятував.

«Карпати» пішли вперед і зуміли пробити Олександра Надя. Джонатан Бедойя протягнув м’яч у центрі поля, обігрався з Ді Франко, отримав зворотну передачу і прихованим пасом вивів сам на сам з воротарем Мякушка, який пробив точно в кут. Через кілька хвилин класна нагода була у Франсіско Ді Франко, однак після точної передачі з лівого флангу від Маурісіо Кортеса, аргентинець не влучив у ворота з близької відстані. На останніх хвилинах Сергій Мякушко міг оформити дубль, втім після удару зі штрафного м’яч пролетів повз ворота.

Свій заключний матч на турецьких зборах «Карпати» проведуть 14 лютого з грузинським «Самгуралі». Після цього їх чекає повернення додому і недільний матч із «Зорею» в рамках Прем’єр-ліги.

«Карпати» — «Дебрецен» — 1:4

«Карпати» розпочали гру у такому складі: Мисак, Нестеров, Лобай, Федецький, Гуцуляк, Кльоц, Чачуа, Ді Франко, Мякушко, Швед, Акулінін.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
такі розгроми чекають і в чемпіонаті. Повний крах львівському футболу.
Dragon9
Ну от попали на типічну команду упл.
А то розгромили нещасних армянів з 3 ліги і тішилися..