Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2501
1

Карпати впевнено переграли вірменський Ширак

Львівська команда відправила у ворота суперника 3 м'ячі, не пропустивши жодного

Карпати впевнено переграли вірменський Ширак
ФК Карпаты Львов

Як і в попередніх поєдинках, роль лідера атак узяв на себе саме Карраскаль, який виділяється на полі вмінням невимушено обіграти одного та кількох суперників, втекти від оборонця, віддати гострий пас, прикрити м’яча корпусом. Окрім цього колумбієць додав у відборі та почав більше грати на команду. До перерви у Карраскаля та компанії було досить багато гольових епізодів, але ні Кортес, ні Стасишин, ні Бедойя пробити кіпера «Ширака» не змогли – усе найцікавіше вони відклали на другий тайм.

По перерві на поле вийшли Лобай (замість Нестерова) та Чачуа (замість Ербеса), але на малюнок гри та атакувальні амбіції львів’ян ці зміни не вплинули. Уже на самому початку тайму карпатівці здорово зіграли у відборі в середині поля, Кортес кинув м’яча Карраскалю на хід по центру, той нафінтив перед двома суперниками, розкидав їх у різні сторони і закотив круглого точно у дальній кут – без жодних шансів для кіпера.

Не пройшло і кількох хвилин, як Хорхе став автором дубля. Він спершу втратив м’яча, а за мить повернув його команді, розігнавши фатальну для вірменів атаку. Пройшовши вперед (на спині, як завжди, висіло двоє опонентів), Карраскаль віддав на Кортеса, той в один дотик на Чачуа, той, у свою чергу, теж в один дотик, на Бедойю: колумбієць елегантно прийняв м’яча, прокинув на півметра вперед, чим «купив» оборонця. Той банально в'їхав в ноги – пенальті. Карраскаль пробив на силу і не прогадав – 2:0.

Не встигли вірмени прийти до тями, як рахунок збільшився. Атака другим темпом (кутовий вийшов не найкращим) завершилася передачею Кортеса на Бедойю та вишуканим «черпачком» останнього на вільного Лобая, який залишився в карній зоні суперника. Іван перебував під гострим кутом, але знайшов можливість для точного удару під дальню штангу – 3:0.

Могли і мали карпатівці забивати більше, але не склалося. Загалом «леви» провели дуже хорошу гру, а вже в неділю на українську команду чекає один з лідерів угорського чемпіонату – «Дебрецен».

«Карпати» – «Ширак» – 3:0

«Карпати» (стартовий склад): Підківка, Мірошніченко, Нестеров, Лобай, Лебеденко, Ербес, Вербний, Карраскаль, Бедойя, Стасишин, Кортес.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
usa
Латіноси рулять..