Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 января 2021, 20:18
2245
0

Карпати не втримали перевагу в поєдинку против Младості

Матч закінчився з рахунком 1:1

| Обновлено 28 января 2021, 20:18
2245
0
Карпати не втримали перевагу в поєдинку против Младості
ФК Карпаты Львов

Зі стартовим свистком карпатівці побігли атакувати, але часті проходи Шведа, Гуцуляка та Мякушка зупиняли захисники та голкіпер «Младості». За рахунок індивідуальної майстерності, львів’яни повністю домінували над суперником, чим щоразу дужче нервували емоційних сербів.

Карпатівці продовжували тиснути на ворота «Младості», а черговий гострий момент створив Іван Лобай. Обігравши кількох сербських футболістів, Лобай впритул наблизився до штрафного майданчика, але з ударом в Івана не склалось – м’яч, після не надто сильного прострілу карпатівця, прокотився повз стійку.

«Зелено-білим» знадобилось всього кілька ударів, щоби пробити голкіпера суперників. Ді Франко розібрався із захистом «Младості» та технічно пробив з-за меж карної зони у дальній кут – 1:0. Пропустивши, серби забули про статус товариського матчу та почали брудно й агресивно діяти проти карпатівців. Арбітр спочатку обходився усними попередженнями, але після кількох подібних епізодів від футболістів «Младості» рефері неодноразово діставав жовту картку.

У другій половині зустрічі «зелено-білі» продовжували домінувати на полі. За кілька хвилин після відновлення матчу карпатівці забили вдруге. Відмінну комбінацію львів’ян завершував Акулінін, але нападник не помітив як забрався в офсайд, тож, незважаючи на м’яч у сітці воріт, рахунок не змінився.

Попри територіальну перевагу «Карпат», сербам вдалось провести вдалу контратаку. Непорозуміння у захисті «зелено-білих» призвело до пропущеного голу, суперник на повну скористався ситуацією та пробив Романа Мисака – 1:1. Відновити перевагу в зустрічі міг Хорхе Карраскаль, який з’явився на полі після 15-хвилинної паузи. Колумбієць намагався самостійно поцілити по воротах сербів, не помітивши вільного партнера, але з ударом Хорхе впорався кіпер «Младості».

«Карпати» – «Младост» (Сербія) – 1:1

«Карпати» 1-й тайм: Мисак, Федецький, Нестеров, Лобай, Гуцуляк, Кльоц, Чачуа, Ді Франко, Мякушко, Швед, Кортес.
«Карпати» 2-й тайм: Мисак, Мірошніченко, Нестеров, Лобай, Гуцуляк, Кльоц, Швед, Карраскаль, Ді Франко, Мякушко, Акулінін.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 24 апреля 2024, 21:01 14
Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.