Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
789
0

Чемпіони київського розливу

За три тижні столиця прийматиме турнір професіоналів під егідою братів Кличків

21 лютого в київському Палаці спорту відбудуться чергові бої за участю українських боксерів–професіоналів. В’ячеслав Узелков захищатиме титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у напівважкій вазі (79 кг). Напівсередньоваговик Валерій Бражник (66,6 кг) змагатиметься за пояс чемпіона СНД та слов’янських країн за версією WBC.

Для промоутерської компанії «K2 East Promotions», створеної у листопаді минулого року зусиллями «National Box Promotion» і «K2 Promotions», — це перший турнір. Тож презентувати своє дітище на прес–конференцію прийшли й співзасновники Вадим Бухкалов та Віталій Кличко, а також герой головного поєдинку В’ячеслав Узелков.

Вінничанин на професійному рингу провів 17 поєдинків, 10 із яких виграв нокаутом. Гіркоти поразки наш боксер поки що не знає. У рейтингу WBA Узелков знаходиться на восьмій позиції. Його суперник, представник Гани, досвідченіший — із 23 боїв не програв жодного, крім того, 13 закінчив достроково. Брайма Камоко володіє титулом чемпіона Африки, а в рейтингу WBC посідає дев’яте місце.

Поки що готуватися безпосередньо до поєдинку В’ячеслав не розпочинав: «Маємо небагато відеоматеріалів, проте детально претендента на мій пояс ще не вивчав. Нині я перебуваю ще в кращій спортивній формі, ніж коли завойовував титул — тож у своїй перемозі не сумніваюся. Прогнозувати, як розгортатимуться події на ринзі, не можу, хоча й володію нокаутуючим ударом. Проте, запевняю, постараюся не дати африканцю жодного шансу. Головний мій козир — зима і холод», — жартує інтерконтинентальний чемпіон.

Валерій Бражник теж має великі шанси на перемогу — донині всі 16 поєдинків він виграв. Сподіваємося, що боксер із Кременчука розпочне вечір з українського тріумфу, не надавши багато ілюзій грузину Георгію Унгіадзе на успіх.

Віталій Кличко запевнив, що компанія зробить усе можливе, аби невдовзі Узелков міг боксувати за звання чемпіона світу. «Усі чекають захоплюючого видовища, і я впевнений, що наші боксери його продемонструють, — переконаний Кличко–старший, який запросив усіх відвідати боксерське шоу.

Ірина ГОЛІНЬКО

Україна Молода

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.