Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 06 февраля 2018, 08:32
1499
0

Іспанія розпочала підготовку до матчу проти України

Іспанська збірна чекає важку гру проти української команди

| Обновлено 06 февраля 2018, 08:32
1499
0
Іспанія розпочала підготовку до матчу проти України
fbu.ua

Підготовку до матчів кваліфікації чемпіонату Європи серед жіночих команд синхронно розпочали лідери групи «F» збірні України та Іспанії. Як повідомлялося раніше, українки під проводом Горана Бошковича розпочали тренувальний процес у Пущі Водиці. Протягом короткого відрізку наша національна команда зіграє два важливі домашні матчі. 10-го лютого у столичному Палаці Спорту вони приймуть чемпіонок Європи – збірну Іспанії, а 14-го лютого, теж дома, зіграють проти Нідерландів.

Іспанки також сьогодні розпочали свою підготовку. В строю основні зірки кращої збірної Старого Світу - Альба Торренс та Сільвія Домінгес, Авеніда. Після невеликої паузи до збірної повернулася її багаторічний лідер – Лайя Палау. Титулована іспанка пропустила матчі проти Болгарії та Нідеррандів у листопаді, через те що виступає у далекій Австралії. Але у центральному матчі групового етапу, який відбудеться 10-го лютого у Києві, легенда європейського жіночого баскетболу таки зіграє. На другу частину Світу Палау привела відповідальність за результат своєї збірної. Дворазова чемпіонка Європи та срібна призерка Олімпіади сьогодні вже провела своє перше тренування в Іспанії. До слова, Палау у складі збірної Іспанії 7 разів здобувала нагороди різного гатунку чемпіонату Європи!

Повернення до табору збірної свого лідера наставник Іспанії – Лукас Мондело сприйняв, як одну з кращих звісток останнього часу. Водночас чемпіон Європи зауважив, що його команді буде вкрай важко зупинити Аліну Ягупову і, що в Києві він очікує дуже непростої гри.

«У нас прекрасна команда, чудовий склад і можливо це на нас тисне певним тягарем відповідальності, - зауважив Мондело іспанським ЗМІ, - нам вдалося цей тиск перетворити на зайву мотивацію на чемпіонаті Європи, спробуємо це зробити і у кваліфікації. Я дуже радий, що у збірну повернулась Палао, це великий гравець та справжній капітан, як не майданчику, так і у роздягальні.

У Києві на нас чекає неймовірно важлива та важка гра. З Україною ми ділимо перше місце у турнірній таблиці. У нашого суперника дуже сильна стартова п’ятірка з гравцями, які грають у Євролізі. У них є Ягупова, яку неймовірно важко зупинити, впевнений, що нам буде не просто на виїзді».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.