Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1204
0

Дніпро переміг Миколаїв у овертаймі

Підопічні Дениса Журавльова втретє в сезоні переграли МБК «Миколаїв»

Дніпро переміг Миколаїв у овертаймі
ФБУ

Команди провели результативну стартову чверть, за яку на двох зуміли набрати 51 очко. Господарі краще провели старт матчу, а «Дніпро» зумів підібратися до суперника у другій частини десятихвилинки. Обидві команди атакували з пристойним відсотком - у господарів кращим в атаці був Кушніров, в той час як у дніпрян традиційно вів за собою команду Тимофеєнко. У другій чверті лідер сезону несподівано провалився. Миколаївці продовжили гнути свою лінію в атаці, набрали 22 очки за чверть, стабілізувавши гру на щитах. «Дніпро», в свою чергу, набрав на команду лише 11 балів, отримавши 10 очок дефіциту перед великою перервою.

У третій чверті підопічні Дениса Журавльова перевернули все з ніг на голову, у чому солідну допомогу їм надали господарі, які після вдалої першої половини несподівано розклеїлись. Пропустивши 21 очко за десятихвилинку, команда Володимира Поляха схибила практично всі свої кидки, зробила безліч втрат і набравши лише 4 бали за 10 хвилин, дозволила «Дніпру» отримати 7 очок переваги перед вирішальним відрізком гри.

До чого нас команди у цьому матчі привчили, так це до того, що сюжет гри передбачити буде вкрай важко. Коли, здавалося б, перевага була на боці «Дніпра», як психологічна, так і за рахунком, «Миколаїв» знайшов у собі сили на камбек. За 7 хвилин до кінця основного часу зустрічі перевага гостей становила 12 балів, проте господарі відіграли це відставання та зуміли перевести гру в овертайм. Корабели вчасно додали у захисті, забили свої кидки і навіть могли виграти гру в основний час, але на триочковий Носкова влучним дальнім відповів Мішула. Жодна з команд не зуміла провести результативну атаку за останні 55 секунд четвертої чверті, відправившись визначати переможця в овертаймі.

Ключовим факторомв вирішальної 5-хвилинки стала серія підбирань «Дніпра» на чужому щиті, завдяки яким підопічні Журавльова набирали очки другого шансу. Незважаючи на обмежену ротацію, «Дніпро», схоже, зберіг більше сил на кінцівку, провівши вирішальні хвилини максимально грамотно.

Віддавши за матч вдвіче більше результативних передач (26 проти 13), «Дніпро» відмінно рухав м'яча і в кінцівці, завдяки чому отримував можливості для вільних кидків. Один з таких епізодів завершився точним триочковим від Мішули, який за 47 секунд до кінця овертайму встановив 8-очкову перевагу гостей, а данк Тимофеєнка повернув Дніпру двозначну перевагу і поставив жирну крапку в цьому матчі.

Команда Дениса Журавльова, маючи по ходу поєдинку двозначне відставання, зуміла повернутися і втретє в сезоні перемогти «Миколаїв».

МБК «Миколаїв» – «Дніпро» 75:85 ОТ (25:26, 22:11, 4:21, 20:13, 4:14)

«МБК Миколаїв»: Кушніров 19 + 11 підбирань + 4 блок-шоти, Носков 19 + 7 підбирань – 4 втрати, Шостуха 9, Онуфрієв 9 + 7 підбирань, Тонченко 2 – старт, Попов 10 + 9 підбирань,  Давидюк 5, Хохоник 2

«Дніпро»: Тимофеєнко 18 + 18 підбирань, Глєбов 17 + 9 передач – 3 втрати, Мішула 11, Вільховецький 9 + 6 підбирань + 4 передачі, Ревзін 7 + 4 передачі – старт, Шундель 10 + 5 передач, Шевченко 7 + 5 підбирань, Сізов 6 + 5 підбирань

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги
Баскетбол | 16 апреля 2024, 22:14 0
Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги

Украинский клуб сыграет против победителя регулярного сезона «Калев-Крамо»

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.