Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 января 2018, 12:34
12756
13

Валерій ФЕДОРЧУК: «Сандеція підписала мені вирок»

Лікарі польської команди поставили помилковий діагноз українському гравцю

| Обновлено 25 января 2018, 12:34
12756
13
Валерій ФЕДОРЧУК: «Сандеція підписала мені вирок»
ФК Сандецья. Валерий Федорчук

29-річний український півзахисник Валерій Федорчук розповів, чому саме зірвалося підписання контракту з польським клубом «Сандеція».

«Справді, мене дуже тепло зустріли в Сандеції. Я вже приїхав підписувати контракт. Угода вже була у мене на руках. Зрозуміло, що є ще процедура медконтролю. Ми поїхали в клініку з якою співпрацює клуб. Елементарні тести я пройшов. Був упевнений, що все буде нормально.

Не очікував, що місцеві лікарі скажуть, що в мене немає передньої хрестоподібної зв’язки. До цього я півроку досить добре виступав у Вересі. І коли лікар після МРТ сказав, що в мене немає хрестоподібної зв’язки, я був шокований. Я стою і дивлюся на нього. Питаю: «Як таке взагалі може бути? Це нереально. Спробуйте зробити ще раз. Поставтеся до цього професійно».

Моє коліно раніше оперували і клуб про це знав. Думаю, що вийшла помилка. Я попросив, щоб мені дали тиждень. Кажу: «Я пройду перевірку в Україні, а потім поїду в Німеччину до лікаря, який оперував мене. Я вам доведу, що зі мною все добре. Будь ласка, не робіть ніяких офіційних заяв». Ми потисли руки.

Я повернувся в Україну. Прокидаюсь наступного ранку, а весь інтернет гуде, що я не пройшов медогляд в Сандеції. Виходить, клуб підписав мені вирок. Не розумію, навіщо було так робити.

Люди зараз телефонують і відразу питають чи все у мене гаразд зі здоров’ям. Я почуваю себе добре. Ніяких проблем немає.

Я пішов у лікарню на МРТ. Мені дали висновок, що хрестоподібна зв’язка на місці. Але я все одно вирішив полетіти до Німеччини. Лікар перевірив два коліна. Сказав, що все на одному рівні, немає чого боятися і можна спокійно грати у футбол. Він дав мені свої висновки.

Після цього мені стало легше психологічно. Коли я почув діагноз від поляків, то чотири дні не міг від цього відійти. Навіть почав думати: «А може і справді там немає зв’язки? Але куди вона могла подітися?»

Я не ображаюся. Просто не можу повірити, що таке трапилося. Ситуація з Сандецією звузила коло пошуку хороших команд. Зараз, мабуть, всі бояться брати Федорчука. Десять разів думають, а ти їм доведи, що в тебе все нормально.

Я впевнений, що в майбутньому я ще скажу дякую цьому клубу за те, що все так склалося. Я в хорошому фізичному стані. Мені 29 років і в мене є амбіції. Своєю грою у Вересі я довів, що зі мною все в порядку. Свою команду я ще знайду. Але хочеться зробити це якомога швидше.

Будемо сподіватися, що це просто непрофесійний підхід цього клубу і все. Я розірвав контракт з Вересом, а потім не пройшов медогляд у Сандеції. Люди можуть подумати, що Федорчуку футбол вже не цікавий. Я намагаюсь приймати правильні рішення, ніколи не гнався за великими грошима, а просто хотів грати у футбол. Може хтось збоку краще бачить і підкаже, що не так. Як бачите, не все так просто у футболі. Ти намагаєшся все робити правильно і отримуєш палиці в колеса. Хочеться просто вийти з цієї ситуації», — розповів Федорчук.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 16
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 0
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vancetti
Держись, Валера! Все будет нормально! Ты хороший футболист и прекрасный человек! Ещё найдёшь свою команду.
motiotio
Навпаки, це Сандеція підписала собі вирок роботою з некомпетентними лікарями яки ще й не дотримуються медичної етики розповсюджуючи лікарську таємницю.
M-E-S-S-E-R
Валера, удачі! А Сандеція нехай йде лісом, ти знайдеш кращу й багатшу команду!
yan2006
Если все так, как он сказал, то можно отсудить огромную компенсацию. Причем без особых проблем. 2 противоположных диагноза. Упущенный контракт, потеря надежды на новый. Что еще нужно? Но думаю, что все не так простою, иначе бы подал иск.
MBTUkraine
Ось вам і пшеки ))))
Yury Timoshenko
темная история,думаю не все Валера до конца говорит.
killiastorm
Федорчук язиком меле - як баба мітлою мете. Якщо ти плануєш професійно грати у футбол надалі, то для чого афішувати, про шрами на своїй хрестоподібній звязці? Проблеми з хр. звязкою це табу для футболіста. Вона дуже чутлива до максимальних навантажень, коли виконуються специфічні фінти (внаслідок чого всі футболісти кривоногі) ця звязка може отримати мікронадрив, який дуже важко лікується. А якщо була операція на ній, то взагалі реабілітаційний період дуже довгий, і ймовірність повторного ушкодження дуже висока. Гравець буде півроку грати, потім знову операція, потім кілька місяців протягне на полі, і знову на ліжко. Така травма була у Зубастика-Роналдо, коли його постійно заплаканим виносили на ношах з поля. Звязка рвалася, він то грав, то не грав.
Коротше кажучи, звязка звичайно присутня фізично, але в якому вона стані?
А на рахунок Санденції, то це що ще за якась дира? Назва піцерії чи що..
kevin2
Поляков обвинять не в чем. Клуб имеет право принимать такое решение, которое считает нужным
yan2006
"Лікар перевірив два коліна. Сказав, що все на одному рівні."
2 колена с одинаковыми проблемами.
tolik.61fut
Поляки дуже хитрий нарІд, як і жиди, засумнівались от і знайшли отмазку. Вертайся в Верес і удачі тобі на полі.
Кепік
Динамо барани. Він в ДК на мою думку був найсильнішим на футбольному полі і за його грою завжди приємно дивитись.
shubkis
Поливают грязью страну и чемпионат - потом обижаются, когда им же все возвращается. Типичные рагули