Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
601
0

НФК «Ураган» зустрівся зі своїми фанатами

На черзі створення «ураганівського» фан-клубу

«Ураган» зустрівся зі своїми вболівальниками

Минулої суботи з ініціативи НФК «Ураган» на домашній арені івано-франківців - у манежі Коледжу фізвиховання вперше в історії клубу відбулася зустріч вболівальників з гравцями команди. «Ураганівські» шанувальники отримали змогу не лише поставити запитання своїм кумирам, але й почути на них належні відповіді з перших вуст…

Зустріч відбулася напередодні вечірнього тренування команди і загалом пройшла у неофіційній обстановці, оскільки, як анонсувалося раніше, на ній не було ані тренера команди, ані керівництва клубу. Усе розпочалося з коротенького знайомства «ураганівців» зі своїми відданими вболівальниками, після чого продовжився сам діалог у форматі «питання-відповідь-коментар».

В основному, шанувальників команди цікавив аналіз виступу «Урагану» у першому колі та подальших перспектив у нинішньому чемпіонаті та Кубку України, а також всялякі цікаві питання щодо особистого життя гравців чи їхніх вподобань, вільного часу, хобі тощо. До речі, кращі на думку гравців запитання по завершенні зустрічі були відзначені «ураганівськими» подарунками - клубним шарфом, вимплемами та плакатами з автографами футболістів.

Також на цій зустрічі, яка, сподіваємось, може стати традиційною, з боку гравців пролунала цікава пропозиція щодо товариського поєдинку «Урагану» зі своїми фанатами. А незабаром справжні вболівальники команди матимуть можливість об'єднатися в «ураганівський» фан-клуб, створенням котрого вже розпочали займатися найактивніші з них.

Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК «Ураган»

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.