Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 20 января 2018, 10:43
1397
0

БІПА здобула перемогу над Запоріжжям на останій хвилині матчу

Артамонов подарував Одесі першу перемогу цієї зими

| Обновлено 20 января 2018, 10:43
1397
0
БІПА здобула перемогу над Запоріжжям на останій хвилині матчу
fbu.ua
Першу половину гри сміливо можна було б назвати двадцятихвилинкою Щепкіна. Олексій ефективно провів цей відрізок закинувши 6 із 8 з гри і 4 – 4 штрафних. 19 очок за цей час є дійсно хорошим показником. Головним «але» лишилося 6-очкове відставання Запоріжжя, яке утворилося переважно завдяки тому що захист запоріжців над завдань одеситам не ставив. В той же час Бєліков і Нофлєт, який вперше виступав перед одеською публікою, достатньо вправно робили свою справу. Словом інтрига зберігалася, але залежала багато в чому від того, як будуть захищатися одесити у другій половині і чи зможуть запоріжці підтримати свого лідера результативними атаками.
 
Те що біпівці можуть захищатися гості відчули на початку другої половини. Влучний штрафний від того ж Щепкіна на 25-тій (!) хвилині став першим очком для нього і його команди загалом після великої перерви. За цей же час команда Олега Юшкіна суттєво наблизилася до своєї першої перемоги у Суперлізі Парі-Матч за останні півтора місяці.
 
Валерій Плеханов спробував урізноманітнити гру навантажуючи більше три секундну зону і гості скоротили відставання за рахунок очок Валерія Анісімова. Згодом зловив свою гру Андрій Кожемякін і від -16 до середини четвертої чверті залишилося тільки 2 очки. Інтрига, яку окреслили події першої половини розквітла буйним цвітом, коли той же Анісімов за 2 з половиною хвилини до кінця гри вивів вперед Запоріжжя реалізувавши передачу Щепкіна. Одесити як на те мазали свої кидки, для того щоб хоч якось зламати кураж гостей, вони вдалися до тактики раннього фолу, але гості штрафні пробивали дуже акуратно і зайшли у останню хвилину із три очковою перевагою.
 
У дуже скрутній ситуації одеситів врятував три очковий Артамонова, який зрівняв рахунок трохи більше ніж за півхвилини до кінця гри, а після того як Нікітін реалізував лише один штрафний, йому ж вдалося заграти Белікова і той вивів БІПУ вперед лишивши Запоріжжю на останню атаку менше трьох секунд. Дальній кидок Кондракова виявився неточним і навіть зробивши неймовірний камбек гості поступилися одним очком, а Одеса здобула першу перемогу у Суперлізі Парі-Матч цієї зими.
 
БІПА - Запоріжжя 86:85 (27:23, 26:24, 20:9, 13:29)
 
БІПА: Беліков 21 + 8 підбирань, Нофлет 13 + 3 підбирання, Тищенко 12 + 7 підбирань, Артамонов 10 + 8 передач, Танкслі 5 + 5 передач  - старт; Луценко 10 + 2 підбирання, Крівцов 6 + 3 підбирання, Тихонов 5 + 1 підбирання.
 
Запоріжжя: Щепкін 26 + 3 передачі, Кожемякін 13 + 6 передач, Буренко 5 + 2 передачі, Нікітін 3 + 6 підбирань, Ворнік 3 + 5 підбирань - старт; Анісімов 14 + 4 підбирання, Кондраков 9 + 2 перехоплення, Буц 2 + 1 підбирання.
 
Герой матчу
 
Відносно «скромні» 10 очок, 8 передач, 7 підбирань і 4 перехоплення не передають того що зробив Артамонов для господарів на останніх секундах. Його дальній кидок остудив гостей сильніше за водо хрещенську купель і дав шанс одеситам врятувати важливу гру.
 
Наступні матчі
 
У неділю, обидві команди чекають доволі цікаві зустрічі, чергове протистояння одеситів і миколаївців не дарма вважається південноукраїнським «ель-класіко», а у цьому сезоні амбіції кожної з команд явно перевершують їхнє нинішнє турнірне положення. Запоріжці їдуть до Южного, який останнім часом знайшов свою гру, тож нас чекає цікаве тренерське протистояння Степановський – Плеханов.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»
Футбол | 28 марта 2024, 16:12 4
ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»

Полузащитник сборной Украины прокомментировал выход команды на Евро-2024

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.