Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 19 января 2018, 13:34
975
0

Дмитро ГЛЄБОВ: «Зараз усі думки про матч з Будівельником»

Гравець «Дніпра» поділився думками перед матчем з київською командою

| Обновлено 19 января 2018, 13:34
975
0
Дмитро ГЛЄБОВ: «Зараз усі думки про матч з Будівельником»
ФБУ

Один з ключових гравців «Дніпра» Дмитро Глєбов поділився думками напередодні матчу з «Будівельником» у Суперлізі Парі-Матч. Команди зіграють у суботу, 20 січня, у київському Палаці спорту. Кожна з них проводитиме другий матч за три дні. «Будівельник» 18 січня вдома переміг «Авантаж-Політехнік» 87:72, а «Дніпро» зазнав виїзної поразки від «Черкаських Мавп» 81:91.

- Не скажу що поразка у Черкасах несподівана. Мавпи на ходу зараз. Ми також на ходу і демонструємо певний рівень. Але вчора провалили гру. Черкаси були добре мотивовані. Кожна команда хоче нас обіграти. Тому вони вийшли з великою мотивацією а наші взаємодії залишали бажати кращого. Вони цим скористалися. Тепер ми їдемо з бойовим настроєм до Києва. У столиці завжди наші матчі з «Будівельником» проходять цікаво. Зараз вже відкинули усі погані думки, забули про поразку – зараз треба приїхати, відновитися, підготуватися, розібрати на тренуванні суперника, виходити і грати. Якщо засмучуватися після кожної поразки, ти не досягнеш результату. Зробимо аналіз і в бій.

- Як кажуть, снаряд в одну воронку двічі не потрапляє. «Дніпро» така команда, що не може дозволити собі дві поразки поспіль?
- Ми не розглядаємо інші варіанти, окрім переможних. Так, бувають дні, коли команда поступається. Це спорт, від цього ніхто не застрахований.

- З «Будівельником» ви двічі зіграли у Суперлізі Парі-Матч і раз у Кубку, здобули три перемоги, не враховуючи передсезонної звитяги на Кубку Говорунова. Це комфортний суперник для вас?
- Це принциповий суперник. А комфортний? Комфортно – це вдома відпочивати у ліжку. А виходити грати – це маленька битва, війна, у якій перемагає найсильніший і кожен хоче довести свою перевагу і досягти успіху.

- Вивчити «Будівельник» буде час? Напевно у дорозі, в автобусі переглядатимете його матч з «Політехніком»?
- В автобусі, звісно, не будемо переглядати. Тренери зроблять нарізку фрагментів. Розберуть з головним тренером, подивляться перед тим, як нам показати. І нашу гру ще раз переглянемо – вкажуть нам на помилки, яких не можна припускатися, якими скористався суперник. Отже, приїдемо і перед тренуванням подивимося короткі відео учорашньої гри, а завтра будемо перед грою аналізувати «Будівельник», пройдемо по комбінаціях, розберемо його сильні сторони. Чим більше інформації, тим простіше грати.



- Тобі не вперше вирішувати долю матчів. Тебе тричі визнавали найціннішим гравцем тижня Суперліги Парі-Матч. Ти готовий виконати цю ж роль у суботу у Києві?
- Я гратиму кожну хвилину на майданчику з максимальною самовіддачею і коли ти виходиш і добре виконуєш свою роботу, знаєш, що ти виконав її, потім з легкою душею заходиш у роздягальню після матчу. Завтра діятиму з максимальною мотивацію і прагнутиму досягти перемоги, як і уся команда.

- Ви з «Будівельником» ще не закінчили з’ясовувати стосунки у Кубку України. Який матч важливіший – у чемпіонаті чи у Кубку?
- На мою думку, у чемпіонаті. Хоча б тому, що він –найближчий. І  ми зараз думаємо тільки про нього. А вже після нього готуватимемося до Кубкового матчу. Кубкові матчі завжди непередбачувані. І навіть маючи достатню перевагу, можеш її розгубити за одну чверть.



- Київький глядач тобі знайомий. Ти і у складі збірної України часто граєш у Палаці спорту. Приємно тобі виступити у столиці?
- Атмосфера у київському Палаці спорту завжди чудова. Не так багато гарних арен в Україні. А у Києві приходять чимало глядачів, підтримують і свою команду, і нагороджують оплесками вдалі дії суперника. Не має значення, «Будівельник» це, чи збірна. Приємно бачити велику кількість глядачів на трибунах, це додаткова мотивація для будь-якого гравця. Користуючись нагодою хочу усіх вболівальників запросити у суботу на матч, хоч зараз і погода не дуже гарна, але сподіваюся, трибуни заповняться якомога більше, і ми порадуємо красивою грою глядачів.

- Палац спорту від погоди не дуже залежить, бо ж метро поруч.
- Згоден, два кроки пройшов, і ти вже не трибунах. Але погода завжди може зупинити людей. Може виникнути спокуса включити  вдома ТБ чи монітор комп’ютера. Але це ж не ті емоції, які отримуєш, коли спостерігаєш за грою з трибун, коли грають дві гарні команди. Можна отримати задоволення у свій вихідний, зарядитися баскетбольним позитивом.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 1
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.