Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2196
0

Валентин КОШЕЛЬНИК: «У Волині немає фінансових проблем»

Спортивний директор «Волині» поділився новинами луцького клубу

Валентин КОШЕЛЬНИК: «У Волині немає фінансових проблем»
ФК Волынь

Про новачків команди, вимоги до них, інфраструктурні зміни та відкритість клубу на прес-конференції розповів спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник.

Протягом зимового міжсезоння лави клубу поповнили уже дванадцятеро новачків. За словами Валентина Кошельника, з гравцями підписують контракти як мінімум на півтора року. «Наша філософія – працювати з патріотами клубу. З людиною, яка не буде патріотом «Волині», контрактів ми не підписуємо. Ми спілкуємося з потенційними новачками, і якщо вони мають відповідне відношення до нового клубу та відповідають нашим вимогам, ми пов’язуємо їх з клубом як мінімум на півтора року», - додав новий спортивний директор луцького клубу.

А розпочав прес-конференцію Валентин Іванович з привітання журналістів та чіткого пояснення, для чого раніше відбулися зміни у керівництві «Волині». «Дуже раді бачити журналістів, адже ми відкритий клуб, який не боїться спілкуватися з людьми та засобами масової інформації. Хотілося б одразу сказати, що ми прийшли сюди не руйнувати, а навпаки – розбудовувати та удосконалювати те, що є», - розповів журналістам один з керівників клубу.

Спортивний директор ФК «Волинь» ще раз наголосив на об’єднанні волинських футбольних академій та розбудові футбольної інфраструктури. «Відтепер у нас тісні відносини з такими футбольними школами, як «БРВ-ВІК» (Володимир-Волинький), «Шахтар» (Нововолинськ) та «Ковель-Волинь». Футбольний клуб буде усіляко допомагати цим командам, вихованці якої, у свою чергу, матимуть змогу проявити себе у юнацьких та молодіжних командах «Волині». Також у нас є чітке завдання – розбудовувати бази клубу. Тож сподіватимемося, що найближчим часом вдасться оновити базу в Дачному, поле на стадіоні «Підшипник», а також втілити в життя наміри про штучні поля у Теремно, щодо яких ми уклали договір з містом Луцьком», - деталізував для журналістів Валентин Кошельник.

На фоні проблем «Волині» останніх років цілком логічним було запитання від фанів клубу щодо його фінансового стану. «У нинішній ситуації ніхто не отримує захмарних заробітних плат, а оплата праці у «Волині» відбувається абсолютно прозоро. Ніяких проблем у нас немає: клуб фінансується чітко, стабільно та у потрібних для нього обсягах», - резюмував спортивний директор клубу Валентин Кошельник.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов
Футбол | 16 апреля 2024, 20:36 16
Барселона – ПСЖ. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги чемпионов

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует топовый поединок в главном клубном еврокубке

Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24
Футбол | 16 апреля 2024, 07:32 0
Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформил покер за «Челси» в ворота «Эвертона» и обошел сразу 5 игроков

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.