Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1225
0

Дніпро переміг у десятому матчі поспіль

Цього разу підопічні Дениса Журавльова без проблем розібралися з міцною командою одеситів

Дніпро переміг у десятому матчі поспіль
ФБУ
Дмитро Глебов з Дніпра відкрив рахунок у матчі власними двома балами вже в першому ж володінні, а вже за декілька секунд Павло Ревзін додав ще два до активу своєї команди.
 
Лише через півтори хвилини гравці з Одеси змогли відкрити лік власним балам – з лінії штрафних двічі влучив Дмитро Тихонов. Після цього всю першу чверть команди грали дуже рівно і відносно результативно, про що свідчить той факт, що за перші 10 хвилин на двох команди набрали 45 балів. В кінцівці зусиллями все того ж Глебова Дніпро зумів захопити перевагу та виграти стартову десятихвилинку.
 
У другій чверті колективи не відпускали один одного більше ніж на відстань одного дальнього кидка, проте сім балів в ряд від снайпера господарів Олександа Мішули в кінцівці все ж дозволили дніпрянам зробити міні-ривок та дещо відірватися в рахунку перед великою перервою.
 
49:42 для Дніпра після перших 20 хвилин гри.
 
В другій половині матчу Дніпро продовжив набирати звичну для себе кількість очок за чверть, а от гравці БІПИ дещо підсіли: лише 14 балів в третій десятихвилинці та 13 у другій не дозволили підопічним Олега Юшкіна зачепитися за перемогу у виїзному матчі проти лідера чемпіонату. Фінальна сирена ж зафіксувала на табло у ПС “Шинник” рахунок 93:69 на користь Дніпра. 

БК «Дніпро» – БК «БІПА-Одеса» 93:69 (24:21, 25:21, 25:14, 19:13)
 
БК «Дніпро»: Глебов – 29оч, 7пб; Мішула – 18оч, 8рп.
БК «БІПА-Одеса»: Беліков – 16оч, 5пб; Тіщенко – 10оч.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.