Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 января 2018, 19:29
3546
0

Олександрія візьме на збори півзахисника Шахтаря

«Городяни» розповіли про свої плани на збори

| Обновлено 10 января 2018, 19:29
3546
0
Олександрія візьме на збори півзахисника Шахтаря
ФК Александрия
Сьогодні, о 14 годині, команда ФК «Олександрія» зібралася на своїй навчально-тренувальній базі.
 
За традицією, команда розпочала заняття зігріваючим кросом. Також хлопці уже встигли поділитися враженнями, здобутими під час відпустки.
 
А вже завтра почнеться робота у режимі двохразових тренувань (цей режим буде встановлено і на зборах). Зі слів головного тренера команди Володимира Шарана, команда вирушить на перший турецький збір 14 січня з міста Харків.
 
Перший етап підготовки полягатиме у закладенні фізичних кондицій для футболістів.
 
Проживатиме команда, що уже теж стало традицією, у п’ятизірковому курортному готелі «Gold City», що біля узбережжя Середземного моря в анталійській Аланії. Готель має власне футбольне поле.
 
Як зазначив Володимир Богданович, до основних виконавців приєднається молодь, яка в перспективі може влитися в основні ряди команди.
 
Це двадцятирічний Олексій Зінкевич, який виступав на позиції півзахисника у клубі української Прем'єр-ліги «Шахтар» (Донецьк) та юнацькій збірній України. До 2 березня 2016 року Олексій Зінкевич грав у команді української «Волинь» (Луцьк). Олексій дебютував 17 жовтня 2014 року, вийшовши на заміну в матчі з донецьким «Шахтарем» і у віці 17 років 157 днів став на той час наймолодшим футболістом у сезоні УПЛ, та першим футболістом Прем'єр-ліги 1997 року народження.
 
Двадцятидвохрічний півзахисник атакуючого плану з Новокаховської «Енергії» Дмитро Шастал, якого у 2016 році називали кращим молодим бомбардиром чемпіонату України у другій лізі. За два сезони виступів за «Енергію» Дмитро забив у ворота суперників 27 м’ячів.
 
Також до Туреччини летять наші вихованці з молодіжки: захисник Тимур Стецьков, нападник Вадим Гранчар, півзахисник Євген Протасов і захисник Владислав Бабогло, якого головний тренер анонсував у минулому підсумковому за рік інтерв’ю.  
 
На період перших навчально-тренувальних зборів заплановано 5 контрольних матчів. Така кількість ігор, за словами тренера, необхідна в першу чергу тренерському штабу - потрібно придивитися до молодих гравців.
 
Розклад спарингів:
 
17 січня. ПФК «Славія» (Софія, Болгарія) - команда з історією, семиразовий чемпіон Болгарії, виступає у найвищому дивізіоні чемпіонату країни, Професіональній Футбольній Групі А, і посідає на сьогодні у турнірній таблиці 8 місце з 24 очками.  
 
20 січня. «Сепсі» (Сфинту-Георге, Румунія) - молодий футбольний клуб. Із сезону 2017—2018 років виступає у Лізі I Чемпіонату Румунії з футболу і знаходиться на 13 місці, маючи в своєму активі 15 очок.
 
22 січня. «Жетису» (Талдикурган, Казахстан) - учасник 10 чемпіонатів СРСР і 24 чемпіонатів Казахстана, з них 20 - у вищому дивізіоні.
 
25 січня. «Пюнік» (Єреван, Вірменія). Одиннадцятиразовий чемпіон та семиразовий володар Кубку Вірменії. Знаходиться на п’ятому місці турнірної таблиці Прем’єр ліги (17 очок).
 
26 січня «Ботев». (Пловдив, Болгарія). Найстаріший болгарський футбольний клуб (заснований у 1912 році). Грає у Професіональній Футбольній Групі А, і посідає на сьогодні у турнірній таблиці 5 місце з 32 очками.
Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболисты Карпат уже думают, что они стали великими»
Футбол | 19 апреля 2024, 16:19 3
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболисты Карпат уже думают, что они стали великими»

Главный тренер львовской команды – о поражению от «Ингульца»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.